Nieuw merk – Outdoor Survival Canada

Geplaatst op 01-08-2017
Outdoor Survival Canada oftewel OSC wordt de gigantische hit van deze winter! De prachtige heren en dames jassen worden stuk voor stuk handgemaakt in Toronto Canada. De prachtige afwerkingen van deze jassen zijn ook duidelijk zichtbaar. De jackets voelen heerlijk licht aan en houden jou warm tot wel 40 graden onder 0.
Lees meer

Autumn is coming || Lofty Manner & Supertrash

Geplaatst op
De winter komt helaas al weer steeds dichterbij, maar hey dat betekent wel dat je weer opzoek mag gaan naar allemaal nieuwe outfits. Wij hebben van heel veel merken al een groot gedeelte van de wintercollectie ontvangen. Zo hebben wij van Parajumpers de bekende donsjasjes zoals de Geena Woman en de Ugo Man alweer in verschillende kleuren binnen gekregen. Ook hebben wij deze winter een aantal merken aan onze merken mogen toevoegen zoals Lofty Manner. Supertrash is ook weer helemaal terug deze winter, wacht dan ook zeker niet te lang om de nieuwe collectie te bewonderen.
Lees meer

Brand New | Parajumpers

Geplaatst op 25-07-2017
Okey, elk jaar denk je weer: Moet ik echt zo vroeg al aan een winterjas denken? Ja lieve dames en heren, you should! Wij vinden het elk jaar weer een feestje om de mooiste nieuwe winterjassen uit te pakken en wij zijn dan ook al fanatiek begonnen.
Lees meer

The last dance

Geplaatst op 06-07-2017
Het is zover, aanstaande zaterdag is de laatste versie van Sensation White in Nederland.Wat 18 jaar geleden begon als “eenmalige show” is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Maar aan al het goeds komt uiteindelijk een einde en zo ook aan Sensation White in Amsterdam.
Lees meer

New Brands now online and in store

Geplaatst op 03-05-2017
Het is altijd een uitdaging om als eerste de vetste merken te scoren! En dan luidt natuurlijk altijd de vraag.. als wij het helemaal te gek vinden, vinden de klanten dit dan ook? Wij horen uiteraard graag jouw mening. Je kunt altijd jouw mening delen via Instagram of Facebook. De NIEUWSTE merken van dit moment welke online staan en verkrijgbaar zijn in onze winkel zetten wij hier voor jou op rij..
Lees meer

Reinders | Zomercollectie 2017

Geplaatst op 22-03-2017
De meeste modemeisjes zullen het hippe fashion label Reinders al kennen. Het label Reinders is opgericht door de tweelingzusjes Julie & Marie Reinders. Sinds het merk is gelanceerd kan niemand meer om dit merk heen. De zusjes bestormen Nederland met hun geweldige creaties, welke super-fashionable en top betaalbaar zijn.
Lees meer

Summer Essentials 2017 | Brand Info

Geplaatst op 06-03-2017
Het zonnetje begint eindelijk weer een beetje te schijnen en dat betekend dat je kunt beginnen met zomer inkopen doen! Van heel veel merken hebben wij gelukkig al heel veel zomerse items binnen gekregen ik zal hieronder de belangrijkste merken en de Summer Essentials van 2017 voor je uitlichten.
Lees meer

Maria Tailor | Zomercollectie

Geplaatst op 01-03-2017
Waar het merk in 2014 begon als Tailor en Elbaz wordt het merk nu voortgezet onder de naam van Maria Tailor. Maria Tailor en Tamara Elbaz hebben helaas besloten om de wegen te scheiden. Maaar dit veranderd behalve de naam gelukkig niks aan het merk. Maria Tailor was altijd al de oprichtster EN ontwerpster van het merk. Wat helemaal leuk is, is dat wij vanaf deze collectie de GEHELE collectie van Maria Tailor mogen gaan verkopen.
Lees meer

Musthaves | Goldie Estelle

Geplaatst op 28-02-2017
Haalllooo fashionista’s Eindelijk mogen we ons weer gaan voorbereiden op de warme zomerdagen die we weer in het vooruitzicht hebben. Gelukkig want dat betekent dat we weer mogen shoppen voor de aankomende zomer. De echte musthave voor de aankomende zomer zijn de blouses van Goldie Estelle. Elke fashionista heeft er wel een.
Lees meer