I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels
Betalen

Betalen

Betaalmethodes

iDeal

iDeal

Via iDeal kan er vertrouwd, veilig en gemakkelijk online worden betaald. Via iDeal kan er worden betaald via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van je eigen Bank. Dit kan gedaan worden doordat iDeal een directe online overboeking is van je bankrekening naar de bankrekening van de ondernemer. iDeal is te gebruiken door de volgende banken:  ABN AMRO, SNS Bank, ING, Rabobank, ASN Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankieren, Knab en Bunq.

in3 (betalen in 3 termijnen zonder rente)

in3

Met in3 kun je betalen in 3 termijnen tegen een rente van 0%! Zo kun je geld overhouden voor andere leuke dingen. Kies voor de betaalmethode in3 en je betaalt het bedrag in 3 termijnen.

Het eerste deel van het bedrag betaal je meteen bij het afrekenen, het tweede deel binnen 30 dagen na aankoop en het derde deel pas binnen 60 dagen na aankoop. Zo kun je je uitgaven verspreiden over meerdere termijnen zonder rente!

Wat zijn de kosten voor het gebruiken van in3?
Om met in3 bij JHP Fashion te betalen dien je een minimaal een bestelling te plaatsen van €50,- en maximaal een bestelling te plaatsen van €5000,-.

Hoe werkt het betalen met in3?

  • Kies bij het afrekenen voor de betaalmethode in3. In3 zal dan een snelle gegevenscontrole doen.

  • Het eerste deel van het bedrag betaal je direct wanneer je de bestelling plaatst. Jouw pakket zal vanaf dat moment ingepakt en verzonden worden door JHP Fashion.

  • Binnen 30 dagen voldoe je de tweede betaling en binnen 60 dagen de derde betaling. Je ontvangt vanzelf een herinnering voor deze betalingen vanuit in3.

Creditcard

Creditcard

Online betalen via een Creditcard is gemakkelijk bij JHP Fashion. Je kan bij ons betalen met creditcards van Mastercard, Visa en American Express. In de check-out kan je de juiste creditcard kiezen, vervolgens kan je met jouw creditcardnummer en vervaldatum een bestelling plaatsen. Indien alles correct is wordt de betaling afgerond en wordt het bedrag van jouw creditcard afgeschreven.

PayPal

PayPal

Door bij het afronden van de bestelling voor de betaaloptie PayPal te kiezen kan je gebruik maken van de betaalmethode PayPal, je dient hier wel voor een PayPal account te hebben. PayPal is een online betaalsysteem dat is bedoeld alles intermediair voor online en mobiele betalingen tussen personen, online verkopers en webwinkels. Voor meer informatie over PayPal kan je terecht op www.paypal.com/nl/home 

Riverty (achteraf betalen)

Riverty

Riverty voert voor jhpfashion.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Met de Riverty App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn Riverty kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.

Bij gebruik verwerkt Riverty je persoonsgegevens om de betaling van je bestelling af te kunnen ronden. De limiet van een Riverty betaling wordt bepaald door een persoonsgebonden limiet, de hoogte hiervan wordt bepaald door Riverty. Bij klanten die eerder gebruik hebben gemaakt van Riverty is dit op basis van hun betaalgedrag. Heb je vragen over de voorwaarden en het privacy beleid van Riverty? Klik dan hier voor meer informatie.

Mocht jouw verzoek tot betaling met Riverty worden geweigerd, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Het is bij ons niet mogelijk om te kiezen voor betaling met Riverty wanneer je een afwijkend afleveradres opgeeft of het pakket wil afhalen in een winkel of bij een DHL-punt. Voor het gebruiken van deze betaalmethode zijn wel extra kosten verbonden (€1,95).

Je kunt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen via 020-7230270. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Riverty website.

 

Waarom kan ik niet betalen met Riverty?

Als je niet kunt betalen met Riverty kan dit verschillende oorzaken hebben, hieronder zijn een paar mogelijke redenen uitgelegd.

1.      Het is bij een Riverty betaling een vereisten dat je factuur- en verzendadres op hetzelfde adres staan geregistreerd. Je kunt je pakket dus niet bij een DHL punt of winkel af laten leveren als je achteraf wilt betalen.

2.     Riverty maakt op basis van verschillende factoren een klantenprofiel aan. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met je leeftijd, woonplaats, persoonlijke informatie etc. Deze informatie wordt gebruikt om het bedrag te bepalen wat je af mag nemen bij Riverty. Dit kan dus verschillen per persoon.

Als het bedrag van je bestelling te hoog is, kan het voorkomen dat je niet kunt betalen met Riverty. Wij van JHP Fashion kunnen dit bedrag niet voor je verhogen. Hiervoor moet je zelf contact opnemen met Riverty.

Als je de eerste keer bestelt via Riverty, ligt je bestedingslimiet tussen de €75,- en de €250,-.

3.     Als je te veel rekeningen open hebt staan bij Riverty, wordt deze betaalmogelijkheid uitgesloten.

Je betaalplicht ligt bij Riverty. Om deze reden raden wij aan om bij problemen of vragen contact op te nemen met de klantenservice van Riverty via telefoonnummer 020-7230270.

JHP Cadeaukaart

Een JHP cadeaukaart is een geldig betaalmiddel, deze accepteren we zowel online als in de winkel. Benieuwd wat het saldo op je cadeaukaart is? klik dan hier.

JHP Coins

Als je 50 JHP Coins of meer hebt gespaard dan kun je hiermee afrekenen, je kunt je bestelling deels of volledig betalen met JHP Coins. Om met JHP Coins te betalen moet je bij het afrekenen in het scherm 'Betaalwijze' de schakelaar overhalen. Meer weten over JHP Coins klik hier.

Klantenservice

Heb je nog vragen?

Via onderstaande link vind je een handig overzicht met antwoorden op veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen