I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels
Betalen

Betalen

Betaalmethodes

iDeal

iDeal

Via iDeal kan er vertrouwd, veilig en gemakkelijk online worden betaald. Via iDeal kan er worden betaald via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van je eigen Bank. Dit kan gedaan worden doordat iDeal een directe online overboeking is van je bankrekening naar de bankrekening van de ondernemer. iDeal is te gebruiken door de volgende banken:  ABN AMRO, SNS Bank, ING, Rabobank, ASN Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankieren, Knab en Bunq.

in3 (betalen in 3 termijnen zonder rente)

in3

Met in3 kun je betalen in 3 termijnen tegen een rente van 0%! Zo kun je geld overhouden voor andere leuke dingen. Kies voor de betaalmethode in3 en je betaalt het bedrag in 3 termijnen.

Het eerste deel van het bedrag betaal je meteen bij het afrekenen, het tweede deel binnen 30 dagen na aankoop en het derde deel pas binnen 60 dagen na aankoop. Zo kun je je uitgaven verspreiden over meerdere termijnen zonder rente!

Wat zijn de kosten voor het gebruiken van in3?
Om met in3 bij JHP Fashion te betalen dien je een minimaal een bestelling te plaatsen van €50,- en maximaal een bestelling te plaatsen van €500,-. Het gebruiken van de betaalmethode kost €1,95. Verder zijn er met deze betaalmethode geen extra kosten aan verbonden.

Hoe werkt het betalen met in3?

  • Kies bij het afrekenen voor de betaalmethode in3. In3 zal dan een snelle gegevenscontrole doen.

  • Het eerste deel van het bedrag betaal je direct wanneer je de bestelling plaatst. Jouw pakket zal vanaf dat moment ingepakt en verzonden worden door JHP Fashion.

  • Binnen 30 dagen voldoe je de tweede betaling en binnen 60 dagen de derde betaling. Je ontvangt vanzelf een herinnering voor deze betalingen vanuit in3.

Creditcard

Creditcard

Online betalen via een Creditcard is gemakkelijk bij JHP Fashion. Je kan bij ons betalen met creditcards van Mastercard, Visa en American Express. In de check-out kan je de juiste creditcard kiezen, vervolgens kan je met jouw creditcardnummer en vervaldatum een bestelling plaatsen. Indien alles correct is wordt de betaling afgerond en wordt het bedrag van jouw creditcard afgeschreven.

PayPal

PayPal

Door bij het afronden van de bestelling voor de betaaloptie PayPal te kiezen kan je gebruik maken van de betaalmethode PayPal, je dient hier wel voor een PayPal account te hebben. PayPal is een online betaalsysteem dat is bedoeld alles intermediair voor online en mobiele betalingen tussen personen, online verkopers en webwinkels. Voor meer informatie over PayPal kan je terecht op www.paypal.com/nl/home 

Riverty (achteraf betalen)

Riverty

Achteraf betalen kun je bij JHP Fashion door gebruik te maken van de betaaloptie Riverty. Met Riverty kun je gemakkelijk een product bestellen, je hoeft het bedrag pas binnen 14 dagen te betalen. Wanneer je het product hebt ontvangen kun je deze dus op je gemak bekijken en passen. Indien je tevreden bent met je bestelling kun je met 1 druk op de knop betalen via de Riverty-app. Gaan er toch producten retour dan betaal je enkel voor de producten die je als klant behoudt. Voor het gebruiken van deze betaalmethode zijn wel extra kosten aan verbonden (€1,95). Voor vragen over Riverty kun je terecht op https://www.riverty.com/nl-nl/

Bancontact/ Mister Cash (België)

Bancontact

Via Bancontact/ Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen met gebruik van hun bankpas. Vergelijkbaar met iDeal is Bancontact een snelle, gemakkelijke en veilige betaalmethode voor Belgische eindgebruikers. Bij de banken: AXA bank, CBC, Dexia, FINTRO, Fortis, ING, KBC en VDK Spaarbank kan er gebruik worden gemaakt van Bancontact/ Mister Cash.

Tinka (gespreid betalen met of zonder krediet)

Tinka

Gespreid betalen met of zonder krediet kun je bij JHP Fashion door gebruik te maken van de betaaloptie Tinka. Kies je voor Gespreid betalen? Kies daarvoor bij de check-out pagina voor de betaaloptie Tinka. Je betaling is gekoppeld met je persoonlijke account op tinka.nl of met de Tinka-app.

Je kunt kiezen tussen drie verschillenden methodes:

  • Binnen 14 dagen. Geen rente, geen verborgen kosten of kleine lettertjes.

  • Pay in 3. Betaal in 3 gelijke, maandelijkse termijnen. Geen rente, geen verborgen kosten of kleine lettertjes.

  • Betaal in termijnen over een periode van 12-24 maanden. Hier zit een rente op van 9,9%.

Voor meer vragen over Gespreid betalen kun je naar tinka.nl.

JHP Cadeaukaart

Een JHP cadeaukaart is een geldig betaalmiddel, deze accepteren we zowel online als in de winkel. Benieuwd wat het saldo op je cadeaukaart is? klik dan hier.

JHP Coins

Als je 50 JHP Coins of meer hebt gespaard dan kun je hiermee afrekenen, je kunt je bestelling deels of volledig betalen met JHP Coins. Om met JHP Coins te betalen moet je bij het afrekenen in het scherm 'Betaalwijze' de schakelaar overhalen. Meer weten over JHP Coins klik hier.

Klantenservice

Heb je nog vragen?

Via onderstaande link vind je een handig overzicht met antwoorden op veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen
Email
Chat
Bellen
instagram