I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels
Monteya

Monteya

Ontdek dit nieuwe merk van Amsterdam bodem en zijn stijlvolle, unisex zonnebrillen voor elke gelegenheid.
Ontdek dit nieuwe merk van Amsterdam bodem en zijn stijlvolle, unisex zonnebrillen voor elke gelegenheid.

Monteya

Als je op zoek bent naar een modieus zonnebrillenmerk dat stijl en kwaliteit combineert, dan is Monteya de perfecte keuze. Monteya is een merk dat bekend staat om zijn trendy designs en hoogwaardige materialen. Of je nu op het strand wilt flaneren of een outdoor avontuur wilt beleven, Monteya zonnebrillen bieden de ultieme bescherming voor je ogen en voegen een vleugje flair toe aan je look. Daarnaast zijn de zonnebrillen unisex, wat betekent dat ze geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen.
Monteya

Over het merk

Monteya ontstond in Amsterdam, waar het idee van de brildragende oprichter uitgroeide tot een krachtig concept. De stad inspireerde de ontwerpen, doordrenkt met de essentie van Amsterdam.

Gebouwd op de missie: het creëren van tijdloze brillen die het zicht verbeteren en onoverwinnelijkheid oproepen, bleef Monteya hoogwaardige materialen en vakmanschap gebruiken, samengevoegd tot artistieke monturen.

Monteye Pilot

Pilot  

De pilotenbril is een iconische stijl die nooit uit de mode raakt, en Monteya heeft deze tijdloze look naar een geheel nieuw niveau getild. Hun pilotenbrillen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een strak ontwerp dat zorgt voor een moeiteloos coole uitstraling. Of je nu een avontuurlijke roadtrip maakt of gewoon een dagje rondhangt in de stad, een Monteya pilotenbril voegt direct een vleugje glamour en verfijning toe aan elke outfit.

Monteya Urban

Urban 

Voor de stedelijke avonturiers onder ons biedt Monteya ook een ruime selectie aan urban brillen. Deze brillen zijn geïnspireerd op de levendige dynamiek van de stad en combineren stijl met functionaliteit. Of je nu wilt genieten van een zonnige dag op een terrasje in de stad of een wandeling maakt door drukke straten, een Monteya urban bril is de ideale metgezel. Deze brillen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen, zodat je altijd een stijl vindt die past bij jouw persoonlijkheid en outfit.

Monteya

Monteya en jou outfit

Voor heren
Voor een casual en toch verfijnde look kun je een Monteya Pilot zonnebril combineren met een Blouse, jeans en sneakers. Dit geeft je een moeiteloze stijl die perfect is voor een dagje in de stad.

Voor dames
Als je een chique maar toch stoere vrouwelijke look wilt creëren, combineer dan een oversized Monteya Urban zonnebril met een leuke top en boots. Dit geeft je een romantische en stoere uitstraling die ideaal is voor diners en feestjes.

Terug