.

I don't do fashion, I AM FASHION

Parajumpers Kids

Producten 1-16 van 80

Van hoog naar laag sorteren
 1. Pharrell Jacket Boy
  New
  Parajumpers Kids
  Pharrell Jacket Boy
  € 359,95
 2. Pharrell Jacket Boy
  New
  Parajumpers Kids
  Pharrell Jacket Boy
  € 359,95
 3. Geena Girl Jacket
  Parajumpers Kids
  Geena Girl Jacket
  € 229,95
 4. Miles Boy Jacket
  New
  Parajumpers Kids
  Miles Boy Jacket
  € 265,00
 5. Leonore Girl Jacket
  Parajumpers Kids
  Leonore Girl Jacket
  € 334,70
 6. JUliet Girl Jacket
  Parajumpers Kids
  JUliet Girl Jacket
  € 290,00
 7. JUliet Girl Jacket
  Parajumpers Kids
  JUliet Girl Jacket
  € 290,00
 8. Juliet Girl Jacket
  Parajumpers Kids
  Juliet Girl Jacket
  € 290,00
 9. JUliet Girl Jacket
  Parajumpers Kids
  JUliet Girl Jacket
  € 290,00
 10. Suiren Girl Jacket
  Parajumpers Kids
  Suiren Girl Jacket
  € 406,00
 11. Suiren Girl Jacket
  Parajumpers Kids
  Suiren Girl Jacket
  € 406,00
 12. Yakumo Jacket
  Parajumpers Kids
  Yakumo Jacket
  € 279,00
 13. Miles Boy Jacket
  Parajumpers Kids
  Miles Boy Jacket
  € 265,00
 14. Miles Boy Jacket
  New
  Parajumpers Kids
  Miles Boy Jacket
  Vanaf € 235,00
 15. Miles Boy Jacket
  Parajumpers Kids
  Miles Boy Jacket
  € 265,00
 16. Miles Boy Jacket
  Parajumpers Kids
  Miles Boy Jacket
  € 265,00

Producten 1-16 van 80

Van hoog naar laag sorteren

Het merk Parajumpers staat bekend als één van de grootste en bekendste jassen merken binnen Nederland en natuurlijk ook voor kinderen. Wij van JHP Fashion zijn daarom voorzien van het gloednieuwe assortiment van Parajumpers Kids. Het merk staat bekend om zijn warme, stoere jassen met eindeloze designs.

Los van dat de jassen populair zijn binnen Nederland, is het merk ook internationaal bekend en daarom zijn wij van JHP Fashion trots op het feit dat de wij voorzien zijn van de producten van Parajumpers en ook voor Parajumper kids. 

Ons assortiment bestaat uit natuurlijk uit talloze verschillende jassen met verschillende designs voor zowel jongens als meisjes. Op jhpfashion.nl ben je ook voorzien van t-shirts, broeken, truien en vesten. Zo ben jij voorzien voor de winter met kleding van Parajumpers. 


Over Parajumpers en Parajumpers Kids

Het merk parajumpers is ontstaan uit een samenwerking tussen Ape en de ontwerper Massimo Rossetti. Het idee kwam voort uit het ontwikkelen van winterjassen voor het koude Alaska.

Het merk Parajumpers is geïnspireerd uit bepaalde reddings eenheden en de leden daarvan. Deze reddings eenheden waren voorzien van betere uitrusting en training, ten opzichte van de militaire eenheden. Kortom, ze waren beter voorzien voor het koude klimaat in Alaska. Deze reddings eenheden waren gespecialiseerd in het redden van mensenlevens en in combinatie met de inspiratie is de kledinglijn van Parajumpers ontstaan.

Later is het idee ontstaan om ook voor de kinderen een kledinglijn te ontwikkelen van het innovatieve merk. Zo is Parajumpers Kids geboren. Deze kleding voor de kinderen is net zo geavanceerd als het

Los van de jassen, zijn ook de andere kledingstukken binnen het assortiment geproduceerd om extreme kou tegen te houden. Zo hoef je je geen zorgen te maken voor de koude dagen.


Parajumpers kids collectie bij JHP Fashion

Op onze website bieden we een ruim assortiment aan kleding van het merk Parajumpers Kids. Dit is onderverdeeld in kleding voor jongens en meisjes. Op de website vind je namelijk verschillende jassen voor jongens, waaronder winterjassen, donsjassen en zomerjassen, maar ook broeken, truien en vesten

JHP Fashion is ook voorzien van kleding voor meisjes. Het assortiment van de meisjes bestaat uit jassen. Zo kan je bij JHP Fashion terecht voor zowel winterjassen, donsjassen en zomerjassen.  dus ben jij op zoek naar mooie kleding van het merk Parajumpers, dan ben je bij JHP Fashion aan het goede adres.  


Parajumpers kids sale

Op de website van JHP Fashion vind je regelmatig ook Parajumpers Kids sale. Zo wordt het huidige assortiment van het merk voor een lagere prijs aangeboden. Zo kan jij jouw favoriete Parajumpers kinderkleding tegen een lagere prijs bestellen. Hoe ideaal is dat?

JHP Fashion is ook voorzien van een duidelijk overzicht van de sales. Zo kan je door middel van de sale button een duidelijk overzicht krijgen van de producten die in de sale staan en kan je je favoriete producten direct aanschaffen.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van onze kortingen en acties? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief. Door middel van de nieuwsbrief zul je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwste arrivals en kortingen.


Bestel jouw favoriete Parajumpers kids producten bij JHP Fashion

Heb jij naar ons assortiment gekeken en heb je het perfecte product voor je kind gevonden, dan ben je slechts een aantal stappen verwijderd van het ontvangen van jouw favorieten Parajumpers Kids product. Wij, van JHP Fashion, doen er alles aan om uw ervaring met ons zo goed mogelijk te laten verlopen. 

De website van JHP Fashion is voorzien van verschillende betaalmogelijkheden. Zo kan er betaald worden met Paypal, iDeal en creditcard. Ook krijg jij de mogelijkheid om met afterpay te betalen. Zo wordt het product geleverd, kan jij het product passen en wanneer de hoodie aan jouw eisen voldoet, kan je betalen.

Bestel je jouw producten voor 13:00, dan heb jij jouw bestelde producten nog dezelfde dag in huis. Jouw producten worden zo snel mogelijk geleverd, zodat jij snel van je bestelde producten kan genieten. 

Volg ons ook op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste acties en arrivals.