I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

Parajumpers Kids

Parajumpers Kids
Parajumpers Kids Boys

Parajumpers Kids

Jongens
Parajumpers Kids

Parajumpers Kids

Meisjes

Het merk Parajumpers staat bekend als één van de grootste en bekendste jassen merken binnen Nederland en natuurlijk ook voor kinderen. Wij van JHP Fashion bieden daarom het gloednieuwe assortiment van Parajumpers Kids aan. Het merk staat bekend om zijn warme, stoere jassen met eindeloze designs. Ons assortiment bestaat uit natuurlijk uit talloze verschillende jassen met verschillende designs voor zowel jongens als meisjes.

Bij ons vind je ook verschillende andere toffe items, zoals T-shirts, broeken, truien en vesten. Zo loopt jouw kind er altijd stijlvol bij in de kleding van Parajumpers Kids.


Over Parajumpers Kids

Het merk parajumpers is ontstaan uit een samenwerking tussen Ape en de ontwerper Massimo Rossetti. Het idee kwam voort uit het ontwikkelen van winterjassen voor het koude Alaska. Het merk is geïnspireerd uit bepaalde reddings-eenheden en de leden daarvan. Deze teams hadden een betere uitrusting en training ten opzichte van de militaire eenheden. Ze waren gespecialiseerd in het redden van mensenlevens en in combinatie met de inspiratie is de kledinglijn van Parajumpers ontstaan. Later is het idee ontstaan om ook voor de kinderen een kledinglijn te ontwikkelen van het innovatieve merk. Zo is Parajumpers Kids geboren.


Parajumpers kids collectie bij JHP Fashion

Op onze website bieden we een ruim assortiment aan kleding van het merk Parajumpers Kids. Dit is onderverdeeld in kleding voor jongens en meisjes. Op de website vind je verschillende jassen voor jongens, waaronder winterjassen, donsjassen en zomerjassen, maar ook truien en vesten. JHP Fashion is ook voorzien van kleding voor meisjes. Het assortiment van de meisjes bestaat uit jassen. Zo kan je bij ons terecht voor zowel winterjassen en zomerjassen. Dus ben jij op zoek naar mooie kleding van het merk Parajumpers, dan ben je bij JHP Fashion aan het goede adres.  


Parajumpers kids sale

Op de website van JHP Fashion vind je regelmatig ook Parajumpers Kids sale. Zo wordt het huidige assortiment van het merk voor een lagere prijs aangeboden. Zo kan jij jouw favoriete Parajumpers kinderkleding tegen een lagere prijs bestellen.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van onze kortingen en acties? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief. Hierdoor zal je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwste arrivals en kortingen. Door ons ook te volgen op Tiktok, Instagram en Facebook ben je er ook nog eens als eerste bij.


Bestel jouw favoriete Parajumpers kids producten bij JHP Fashion

Heb jij naar ons assortiment gekeken en heb je het perfecte product voor je kind gevonden, dan ben je slechts een aantal stappen verwijderd van het ontvangen van jouw favorieten Parajumpers Kids product. Wij van JHP Fashion doen er alles aan om uw ervaring met ons zo goed mogelijk te laten verlopen. 

De website van JHP Fashion is voorzien van verschillende betaalmogelijkheden. Zo kan er betaald worden met Paypal, iDeal en creditcard. Ook krijg jij de mogelijkheid om met Riverty (Afterpay) te betalen. Zo wordt het product geleverd, kan jij het product passen en wanneer de hoodie aan jouw eisen voldoet, kan je betalen.

Bestel je jouw producten voor 13:00, dan heb jij jouw bestelde producten nog dezelfde dag in huis. Jouw producten worden zo snel mogelijk geleverd, zodat jij snel van je bestelde producten kan genieten.