I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

Steve Madden

Steve Madden

Steve Madden is een merk met zijn roots in New York. Wij zijn vooral fan van de Steve Madden sneaker. Het merk draagt de naam van de oprichter van het merk. Steve combineert een prachtig ontwerp met mooie kleuren, zoals beige en wit, of juist zwart en wit. Naast sneakers zijn er ook hakken, laarzen, pumps en slippers.

Het merk Steve Madden

Steve Madden richtte in de jaren ‘90 zijn merk op. Het bedrijf begon erg klein, hij verkocht namelijk gewoon vanuit zijn auto. Inmiddels is het bedrijf gigantisch geworden met prachtige schoenen voor zowel dames als heren. Steve Madden Nederland is al een aantal jaren een feit. Wat het merk onderscheidend maakt is de visie. Steve maakt schoenen die authentiek zijn en richt zich op het individu, wat jou anders maakt! Zo kan jij juist die schoenen uitzoeken waarmee je outfit niet alleen af kan maken, maar echt je eigen waarde kan uitdragen. 

 

Online shoppen bij JHP Fashion

Steve Madden schoenen online shoppen doe je bij JHP Fashion! Wij zorgen ervoor dat jij de beste ervaring krijgt. Dit doen we vanuit onze identiteit. Wij geloven niet dat we een standaard webshop zijn die kleding verkoopt. Wij zijn fashion, tot op het bot. Hierdoor kunnen wij de beste merken bieden, tegen de beste service. Bij ons hoef je niet van te voren te betalen! Dat kan gemakkelijk met Riverty (Afterpay). Zo kan je dus eerst de kleding lekker passen voordat je ervoor betaalt. En dan onze makkelijke leverings service. Wanneer je voor 13:00 uur bestelt dan heb je, je bestelling diezelfde dag nog in huis. Zo kan je vandaag een paar schoenen bestellen en deze morgen al dragen. Is de outfit toch niet zo leuk, of passen de schoenen niet helemaal? Dan kan je gemakkelijk je bestelling retour sturen met het bijgeleverde retour formulier. Of bezoek onze winkel in Amstelveen. Hier kan je niet alleen heerlijk shoppen en advies vragen aan onze vele medewerkers, je kan ook je kleding retourneren in de winkel. 

 

De beste Steve Madden schoenen kopen

Bij JHP Fashion en The Next Label hebben we de beste Steve Madden schoenen voor jou! Het huidige assortiment zal geleidelijk aan worden uitgebreid met verschillende opties. Daarnaast zullen we zeker een Steve Madden schoenen sale doen! Hierdoor kan je jouw favoriete paar schoenen met korting krijgen. Dus waar wacht je nog op? Koop jouw favoriete Steve Madden producten bij JHP Fashion.