I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels
Harper&Yve

Harper & Yve

We verwelkomen dit nieuwe merk bij JHP Fashion, check de blog gauw!
We verwelkomen dit nieuwe merk bij JHP Fashion, check de blog gauw!

Harper & Yve

Over het merk

De collectie van Harper & Yve kleding is inspirerend, uniek, trendy, easy-going, comfortabel en vooral stylish. De collecties bestaan ieder seizoen weer uit een gevarieerd assortiment met onmisbare basics afgewisseld met trendy musthaves en echte eyecatchers, die je perfect met elkaar kunt combineren en waarmee jij een fashion statement kunt maken. De collectie is vrouwelijk, met stoere elementen, comfortabel, een tikkeltje rebels. Alle items maken een statement, zijn rijk aan verfijnde details en hoog in kwaliteit, maar tegelijkertijd betaalbaar. Mix & match de uitgesproken prints die nooit te overweldigend worden.
Harper&Yve

Unieke ontwerpen   

Harper & Yve onderscheidt zich door het aanbieden van originele ontwerpen die klassiek en hedendaags combineren. Hun kledingstukken zijn verfijnd, vrouwelijk en geïnspireerd door de laatste modetrends. Of je nu op zoek bent naar een chique avondjurk, een casual outfit voor overdag of een trendy ensemble voor een speciale gelegenheid, Harper & Yve heeft voor ieder wat wils. De designers van het merk zorgen ervoor dat de kleding perfect past bij de moderne vrouw die zich graag chic en zelfverzekerd voelt.

Kwaliteit boven alles
Een ander kenmerkend aspect van Harper & Yve is de ongeëvenaarde kwaliteit van hun kleding. Het merk gebruikt alleen hoogwaardige stoffen die duurzaam zijn en comfortabel aanvoelen op de huid. Dit zorgt ervoor dat de kleding lang meegaat en er als nieuw blijft uitzien, zelfs na vele wasbeurten. Harper & Yve hecht waarde aan vakmanschap en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat elk kledingstuk tot in de kleinste details perfect is afgewerkt.

Harper&Yve

Mix & Match 

Mix & match is de kern van Harper & Yve, en het merk moedigt zijn klanten aan om hun creativiteit te uiten door verschillende kledingstukken met elkaar te combineren. Of het nu gaat om het mixen en matchen van prints, kleuren of stijlen, Harper & Yve geeft je de vrijheid om je persoonlijke stijl tot uiting te brengen. De collecties van Harper & Yve bestaan uit elegante jurken, stijlvolle blouses, T-shirts, trendy rokken en nog veel meer.

Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag met mix & match en creëer je eigen stijl met Harper & Yve kledingstukken. Laat je creativiteit de vrije loop en straal zelfvertrouwen uit in elke outfit. Harper & Yve staat voor je klaar om je te helpen je persoonlijke stijl te ontwikkelen en een fashion statement te maken.

Terug