I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels
Don't Waste Culture

Don't Waste Culture

In de wereld van de mode is er een groeiende trend waarbij streetwear en luxe elkaar ontmoeten. Het kledingmerk Don't Waste Culture is een opvallende speler in dit veld, check gauw waarom.
In de wereld van de mode is er een groeiende trend waarbij streetwear en luxe elkaar ontmoeten. Het kledingmerk Don't Waste Culture is een opvallende speler in dit veld, check gauw waarom.

Don't Waste Culture

DWC

Over het merk

Don't Waste Culture brengt luxe en streetwear op een unieke manier samen door het creëren van kledingstukken die zowel verfijnd als comfortabel zijn. De ontwerpen combineren kenmerkende elementen van streetwear, zoals oversized silhouetten en sportieve details, met luxe accenten, zoals fijne stoffen en hoogwaardige afwerkingen. Het resultaat is een balans tussen comfort en elegantie, waardoor de kleding doet overkomen als streetwear maar toch ook dat stukje netheid met zich meebrengt.

Door de veelzijdigheid qua kledingstukken kun je blijven combineren en kun je voor veel gelegenheden een outfit samenstellen. Of je nou chique gaat uiteten, naar een festival gaat of gewoon een comfy outfit wilt rocken met Don't Waste Culture kan het allemaal.

DWC Tops

Tops

Het merk heeft diverse bovenkleding in de vorm van T-shirts, sweaters, hoodies en jassen deze zien er doorgaans basic uit maar mocht je van de opdruk zijn dan ben je ook hier aan het juiste adres. Deze zomer zijn het de pastelkleuren die samen met oud en vertrouwd zwart, wit en grijs de collectie vormen. Ook zijn er voor de liefhebbers wat stukken bij met acid wash, op een festival is dat natuurlijk een onmisbare print.

Omdat Don't Waste Culture verschillende soorten bovenstukken heeft die passend zijn voor verschillende gelegenheden kun je blijven combineren. Ga je voor een T-shirt met short of ga je toch voor een sweater met een pantalon, de combinaties zijn eindeloos.

DWC Jeans

Broeken

Veel van de tops zijn te combineren met broeken van hetzelfde merk, zo zijn er diverse jeans, shorts en pantalons waardoor je altijd een match zult hebben bij het samenstellen van je outfit. Alle broeken zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn comfortabel, het zijn onder andere deze eigenschappen waarmee het merk zich wilt identificeren.

Ga je gezellig uit dan is er altijd wel een geschikte jeans, wil je meer indruk maken dan is er keuze uit verschillende pantalons of ga je naar een festival dan zijn er altijd comfy shorts.

Terug