Het merk Iceberg voor heren is nieuw bij JHP Fashion en langzaam druppelt de gehele collectie binnen. Het merk is bij ons online verkrijgbaar en in onze winkel Next Issue in Amstelveen.

De collectie Iceberg voor heren is erg breed en wij hebben een groot aanbod. Het aanbod voor heren van Iceberg loopt van T-shirts tot sweaters tot hoodies en jeans. De kleding van Iceberg hebben vaak een opvallende prints die zijn geïnspireerd op cartoons en geometrische vormen.

Iceberg sweaters voor heren

De sweaters van Iceberg voor heren zijn er in verschillende kleuren en hebben ook veel verschillende soorten opdrukken. Zoals al eerder genoemd zijn de opdrukken geïnspireerd op cartoon figuren en verschillende vormen. Op de sweaters zijn deze afgebeeld in verschillende opvallende kleuren. De handtekening van designer is goed terug te zien in de collectie.

Iceberg T-shirts voor heren

De Iceberg T-shirts voor heren zijn erg gevarieerd. De collectie bevat basisitems met de merknaam als opdruk in verschillende kleuren. Daarnaast heeft de collectie ook T-shirts met de opdruk van de cartoons en geometrische vormen.

Iceberg broeken voor heren

Iceberg heeft geen groot assortiment in broeken voor heren, maar een aantal stuks hebben wij in het assortiment. Wij hebben 2 mooie jeans van Iceberg in de collectie; een lichte jeans en een zwart/grijze jeans voor heren. Ook heeft Iceberg 2 sweatpants in de collectie; een zwart en een grijze versie.

 

Bekijk de gehele Iceberg collectie nu online of shop in 1 van onze winkels.