Veilig betalen

In onze online winkel kunt u veilig en gemakkelijk betalen met de volgende mogelijkheden via de Rabobank Omnikassa en Afterpay.

IDEAL

iDEAL is gebaseerd op internetbankieren en hanteert dezelfde beveiligingstechnieken. Dit betekent dat iDEAL net zo veilig is als internetbankieren. Als u er voor kiest om te betalen met IDEAL betekent dit dat u direct het product betaald. Als uw goederen binnen gekomen zijn hoeft u verder geen handelingen meer te verichten maar kunt u direct genieten van uw product. Mocht een product niet naar wens waarna u het retour stuurt, ontvang u uw aankoopbedrag retour binnen 14 werkdagen.

Creditcard

Betaal veilig en snel met uw eigen Visacard, Mastercard of Mistercash card. Door middel van u verificatiecode wordt het nog veiliger om hier gebruik van te maken. Veel klanten maken gebruik van deze betaal methoden.

Achteraf betalen met Afterpay

Betalen doe je achteraf, nadat je de bestelling veilig ontvangen hebt. Dan weet je zeker of het product bevalt en betaal je alleen voor wat je wilt houden. Zodra de bestelling geleverd is, ontvang je een betaaloverzicht per e-mail. Deze kan je direct via de betaalknop of binnen 14 dagen voldoen. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. 


 Ideal   Mastercard    Visa   MisterCash  Afterpay