I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels
Betalen

Betalen

Welke betaalmethodes kan ik kiezen?
  • ApplePay

  • iDeal

  • in3

  • Creditcard

  • PayPal

  • Riverty (Afterpay)

Klik hier voor meer info

Ik kan niet afrekenen op jullie website, hoe kan dat?

Mocht u tegen een probleem aanlopen bij het afreken kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Let op dat bij afrekenen met Afterpay/Riverty bepaalde betalingen afgekeurd kunnen worden. Dit ligt buiten ons bereik. Hiervoor dient contact opgenomen te worden met Afterpat/Riverty. Dit betekent dat je bij Afterpay/Riverty niet door de betalingscheck heen komt. Dit kan meerdere redenen hebben zoals te weinig saldo op je bankrekening of andere openstaande rekeningen.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen maar volgens de track & trace link is mijn bestelling afgeleverd. Wat kan ik in dit geval doen?

Wat vervelend dat u de bestelling niet heeft ontvangen!

Om een onderzoek op te starten bij het verzendbedrijf zijn wij verplicht een verklaring van de ontvanger (klant) bij te voegen, waarin wordt aangegeven dat het pakket niet is ontvangen door de klant. Zonder deze verklaring is het voor ons helaas niet mogelijk een onderzoek op te starten.

Deze verklaring zal u van onze klantenservice per mail ontvangen.

LET OP:
Graag ontvangen wij het formulier binnen 3 dagen zodat wij nog op tijd een onderzoek kunnen starten voor u.

Trunkrs onderzoeken kunnen gestart worden tot 10 dagen na levering. 

DHL onderzoeken kunnen gestart worden tot 30 dagen na levering.

Kan ik ook achteraf of in termijnen betalen?

Jazeker. Wil je liever pas betalen als je de items in huis en eventueel gepast hebt? Kies dan voor Riverty (Afterpay). Je betaalt pas als je zeker weet dat je het item wilt houden. Ook kan je kiezen om in 3 termijnen te betalen. Kies dan voor de betaalmethode in3. Onderaan deze pagina vind je de uitgebreide uitleg over deze betaalmethodes.

Waar kan ik mijn factuur vinden?

Jouw factuur ontvang je via een e-mail binnen 15 minuten nadat je de bestelling hebt geplaatst. Ook kan je altijd je bestellingen en retouren terugvinden in je account. Hier staan ook alle facturen en informatie over elke bestelling ie je ooit hebt geplaatst op je account zoals ordernummer, orderdatum, totaalbedrag en de status van de bestelling

Ik heb nog geen orderbevestiging ontvangen. Hoe kan dit?

Heb je geen e-mail ontvangen met de orderbevestiging en je factuur? Controleer je spam folder of ongewenste e-mails. Staat de e-mail daar ook niet tussen? Neem gerust contact op met onze klantenservice via klantenservice@jhpfashion.nl

Wat zijn JHP coins?

Heb je een account bij JHP Fashion? Dan kan je met onze JHP coins sparen voor exclusieve kortingen. Bij een besteding van € 5,-  op onze website of in één van onze winkels ontvang je 1 JHP coin. Ook kan je coins sparen door middel van het aanvullen van je gegevens zoals je in te schrijven voor onze nieuwsbrief (+10 JHP coins) of je Touch-ID of Face-ID te gebruiken bij het inloggen (+10 JHP coins). Elke JHP coin is €0,15 waard.

Heb je 50 JHP coins of meer, dan kan je ze verzilveren bij je bestelling. Wissel de JHP coins in bij het afrekenen en ontvang bijvoorbeeld €7,50 korting per 50 JHP coins. De JHP coins zijn 365 dagen geldig. Je ontvangt op tijd een e-mail als deze staan te vervallen.

Let op: om deze JHP Coins te sparen dien je ingelogd te zijn in jouw JHP account.

Hoe werken JHP coins?

Tijdens het plaatsten van je bestelling kan je inloggen op je account. Wanneer je bent ingelogd en je bestelling plaatst krijg je de mogelijkheid om je JHP coins te verzilveren. Als je dit doet, past het systeem de prijs direct aan en zie je de korting voor je. De JHP coins zijn alleen te gebruiken als je er meer dan 50 in je account hebt. De JHP coins zijn 365 dagen geldig. Je ontvangt op tijd een e-mail als deze staan te vervallen.

Kan ik mijn JHP coins ook gebruiken op artikelen met korting of in de sale?

Jazeker, de JHP coins zijn gewoon te gebruiken op sale artikelen.

Wat gebeurdt er met mijn JHP coins als ik een bestelling retourneer?

De JHP coins worden nadat je een artikel retour hebt gestuurd gewoon teruggestort op jouw account. Dit kan maximaal 14 werkdagen duren na ontvangst in ons magazijn. 

Hoe wissel ik mijn kortingscode of cadeaukaart in?

Tijdens het afrekenen kan je de kortingscode of cadeaukaart invoeren. Het systeem zorgt ervoor dat de korting van het totaalbedrag af gaat en het nieuwe bedrag zal je dan meteen zien staan.

Zijn alle prijzen inclusief BTW?

Ja, alle prijzen op de website en in onze winkels zijn inclusief BTW.