.

I don't do fashion, I AM FASHION

Retourneren en Ruilen

LET OP:

Heb je een bestelling geplaatst bij Kleertjes.com? Stuur dan een retourverzoek naar klantenservice@jhpfashion.nl

Heb je een bestelling geplaatst bij Miinto of To Be Dressed dan kan je dit aanmelden en een verzendlabel ontvangen via de website van Miinto of To Be Dressed.

 

Is uw bestelling niet helemaal naar wens of wilt u graag uw bestelling omruilen voor een andere maat en/of kleur. Dit kan!

U kunt snel en eenvoudig bij ons een omruil inplannen of uw bestelling retour sturen. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en retour naar ons te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten van de retourzending naar onze webshop zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking 
aan JHP Fashion geretourneerd moeten worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 werkdagen na ontvangst in ons magazijn terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.  

Belangrijk om te weten: 

1.Vul het formulier in welke mee is geleverd. Ben je deze kwijt of is deze niet mee gestuurd? Bel of mail ons en wij mailen u direct een nieuw formulier. Heeft u een andere vraag omtrent uw retour dan kunt u ook een email sturen met uw gegevens, uw bestelnummer en uw vraag naar:

klantenservice@jhpfashion.nl - klantenservice@nextissue.nl

2. Verpak de retourzending zorgvuldig.

3. Frankeer het pakket en verzend deze naar;      
JHPFashion - Next Issue 
Eendrachtstraat 5
1531 DT Wormer

4. Je mag het pakket uiteraard ook zelf terugbrengen in een van onze winkels. Kijk voor onze vestigingen op;  Vestigingen JHP Fashion     Vestiging Next Issue

5. RUILEN? Wil je het item ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat en/of kleur? Dan kunnen wij een omruiling voor je in orde maken mits het gewenste artikel nog op voorraad is. 
Neem hiervoor contact met ons op via 020-6265759 (optie webshop) of stuur een email naar
klantenservice@jhpfashion.nl of klantenservice@nextissue.nl

6. De kosten voor het retour zenden zijn voor de klant. De kosten voor het verzenden van het juiste artikel zijn voor rekening van JHP Fashion

7. Geld terug? Wanneer het pakketje in goede orde door ons is ontvangen en verwerkt, zullen wij het aankoopbedrag zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst in ons magazijn aan je terugbetalen.

Stuur je product terug in de originele staat en in de originele verpakking. Dat wil zeggen: schoenen met de bijgeleverde schoenendoos en kleding ongedragen/ongewassen met de labels er nog aan.

Bewaar uw bewijs van verzending totdat uw retourzending is verwerkt. Houd er rekening mee dat we geen verantwoordelijkheid kunnen nemen voor items die worden teruggestuurd door een alternatieve koerier of dienst. U ontvangt een e-mail zodra uw terugbetaling of omruiling is verwerkt. Houd rekening met maximaal 14 werkdagen na ontvangst van de retourzending.