Over JHP Fashion

 

JHP Fashion en JHP Gold zijn al meer dan 10 jaar een begrip in Amsterdam en omstreken. Wij etaleren verschillende hoog segment fashion labels voor dames en voor heren zoals Parajumers, EA7, My Brand, Love Moschino, Liu Jo en vele andere labels. Om ons volledige merkenpakket te zien, nodigen wij u graag uit om eens langs te komen in onze winkels op de Nieuwendijk in Amsterdam. Daar staan onze teams van medewerkers klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste outfit. Schoenen, tassen, zomerjassen en winterjassen, T-shirts, tops en jeans, wij hebben het allemaal.

Mocht u niet in de buurt wonen van Amsterdam of komt u niet regelmatig naar ons mooie centrum dan nodigen wij u graag uit in onze online winkel. In onze online winkel is een groot aanbod van Heren en Dames kleding en accessoires. Hier kunt u makkelijk en veilig bestellen en wij zorgen er dan voor dat u binnen 1-2 werkdagen uw aankopen in huis heeft.

Ook nodigen wij u graag van harte uit in ons nieuwe filiaal in Amstelveen. Sinds 2008 hebben wij de deuren heropend van Next Issue. Met trots presenteren wij daar High Fashion Labels welke gericht zijn op het hoogsegment. Voor zowel dames als heren tonen wij in deze prachtige gerenoveerde winkel merken zoals Pierre Balmain, Philipp Plein, Kenzo en Moose Knuckles. Alvast een indruk krijgen van onze winkel in Amstelveen? Neem dan een kijkje in onze nieuwe online shop www.nextissue.nl