.

I don't do fashion, I AM FASHION

Over JHP Fashion

JHP Fashion is een online webshop met verschillende luxe merken in het assortiment. Ons aanbod bestaat uit merken als Dsquared2, Parajumpers, Airforce, Philipp Plein en meerdere merken uit het hogere segment. Daarnaast heeft JHP Fashion ook een fysieke winkel op de Nieuwendijk in Amsterdam en in Amstelveen. In de winkels verlenen wij graag de beste service aan onze klanten om de juiste producten te adviseren. Onze winkels zijn al meer dan 15 jaar een begrip in Amsterdam. Daarnaast is onze webshop nu al meer dan 10 jaar actief.

Next Issue is het zusje van JHP Fashion en etaleert dezelfde merken uit het hogere segment. Daarnaast zijn er een aantal merken exclusief bij Next Issue verkrijgbaar. Neem bijvoorbeeld de merken Moose Knuckles en Versace Jeans Couture. De prachtige damesmerken Pinko, Antik Batik, Ba&sh, Sissel Edelbo, Steve Madden, Custommade, Closed, Mason Hotel en Unisa liggen voor u klaar in Next Issue in Amstelveen.


Webshop: 

Heeft u vragen over uw bestelling, uw levering of overige vragen betreft de webshop neem dan contact met ons op.


JHP FASHION Online
Eendrachtstraat 5
1531 Dt Wormer
T: 020 - 626 57 59
klantenservice@jhpfashion.nl


Winkels:

Heeft u vragen betreft voorraad, maten of overige vragen wat te maken heeft met onze winkels neem dan contact met ons op of kom gezellig langs in Amsterdam of Amstelveen.

JHP GOLD
Nieuwendijk 107
1012 MC Amsterdam
T: 020 - 626 57 59
 
Next Issue
Rembrandtweg 61
1181GE Amstelveen
T: 020 - 345 26 36