I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

XPLCT Studios

XPLCT Studios

Het jonge merk XPLCT verkopen wij inmiddels al een tijdje en daar zijn wij trots op. Ieder seizoen zit de collectie bomvol met toffe items waar je geen genoeg van krijgt.

Het is niet voor niets dat zij door de Kamer van Koophandel zijn uitgeroepen tot een van de 100 meest innoverende bedrijven van Nederland. Dit komt omdat zij tegen een redelijke prijs een hele hoge kwaliteit leveren.

Op deze pagina vind je de gehele XPLCT collectie. 

 

De opkomst van XPLCT studios

XPLCT Studios is opgericht door twee vrienden uit Amsterdam. Shaquille Gunther en Garezi Septara merkten een tekort aan innovatieve kleding van een hoogwaardige kwaliteit voor een schappelijke prijs. Zodoende zijn zij samen hierin gegroeid en is XPLCT Studios zo succesvol.

De kleding van XPLCT wordt gedragen door bekendheden zoals Lil Kleine, Lil Pump, Josylvio, Hakim Ziyech en nog veel meer! Dit is dan ook niet zonder reden natuurlijk, de kleding van XPLCT is zeer innovatief en stijlvol. Je kan het zowel naar een feest dragen als een actieve dag.

Het Amsterdamse merk is constant bezig met nieuwe innovaties om kleding te bieden die zowel een jonge als volwassen uitstraling geven. Shaquille en Garezi maken een eigen stijl op basis van verschillende culturen en interesses. Hier slagen zij dus ook goed in.

 

XPLCT Studios; innovatie voor de toekomst

XPLCT Studios blijft constant bezig met het gebruiken van duurzame materialen. Zij hebben zelfs een schoen gemaakt waarvan de zool is gemaakt van gerecycled kauwgom. Dit initiatief heet de Gumshoe. Zij werkte samen met Publicis One, een marketingbureau. In Nederland belandt jaarlijks zo’n 1,5 miljoen kilo uitgespuugde kauwgum op straat. Voor de gemeentes een probleem, want de kauwgum heeft minimaal 20 jaar nodig om te vergaan. Maar Publicis One zag het als een uitdaging. Dit bedrijf kwam op het idee sneakers te maken met zolen van gebruikt kauwgom.

XPLCT wil vooral mooie dingen maken, maar ook werken aan een betere wereld. “Voor de volgende collectie gumshoes willen we voor de upper leer gebruiken dat gemaakt is van appels . De binnenkant van de schoen, die zacht is, willen we van paddenstoelen maken. We willen naar een volledig duurzame schoen. Ook voor onze kleding gaan we materialen gebruiken die beter zijn voor de natuur.”

Al met al is XPLCT met goede dingen bezig en zijn wij daarom trots dat wij het in ons assortiment hebben!

 

Onze XPLCT Studios collectie

De hippe collectie van XPLCT Studios bestaat uit allerlei stoere items waarmee je zowel de zomer als winter mee door komt.

Van reflecterende T-shirts of hoodies tot tassen, wij hebben het! Neem eens een kijkje in de variabele collectie en laat je verrassen. Alle items van het Nederlandse merk zijn met elkaar te combineren waardoor er heel veel variaties in outfits kan zitten en je eindeloos door kan stylen!

Voor je complete outfit ben je bij JHP Fashion aan het juiste adres. Twijfel niet en neem eens een kijkje tussen de grote collectie.

Shop je liever fysiek? Dat is geen probleem. Kom gezellig langs in onze winkel gevestigd in Amsterdam. Hier staat een deskundig team klaar om jou te helpen!

Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Instagram en Facebook, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste XPLCT Studios nieuws.

 

Online shoppen een jas van XPLCT Studios bestellen

Voor een snelle levering en goede service ben je bij JHP Fashion aan het juiste adres. Wij doen er alles aan om te zorgen dat jouw XPLCT Studios Kids bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis geleverd wordt. We kunnen zelfs dezelfde avond leveren, wanneer jij jouw bestelling op werkdagen vóór 13.00u plaatst.

Het is erg belangrijk dat jij je bestelling op een veilige manier kunt betalen. Daarom betaal je bij JHP Fashion veilig met iDeal, Paypal of creditcard. Ook kun je bij ons kiezen voor een betaling met Riverty (AfterPay). Hierbij betaal je pas wanneer je het pakket ontvangen en eventueel gepast hebt.

Klopt er toch iets niet met de bestelling of wil je iets ruilen? Geen probleem. Retourneer je pakket, en zodra het pakket bij ons is aangekomen en gecheckt ontvang je het aankoopbedrag netjes terug.

Onze pakketten worden verzonden met de volgende koeriersdiensten: Trunkrs (vóór 13.00u besteld, zelfde avond geleverd) DHL of DPD.