I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

Tommy Jeans

Tommy Jeans

Het merk Tommy Hilfiger kennen we natuurlijk allemaal wel. Of het nu is van de ondergoed collecties of het jonge label Tommy Jeans. Bijna iedereen heeft wel iets in de kast hangen van dit merk.

Ook bij JHP Fashion hebben wij naast de ondergoedcollectie een grote collectie van Tommy Jeans. In deze collectie vind je jassen, truien, vesten, T-shirts en meer voor dames en heren.

Neem een snel een kijkje op deze pagina!

 

Over Tommy Jeans

Het merk Tommy Hilfiger werd in 1985 opgericht door Tommy Hilfiger. Het merk is erg populair geworden en is het nog steeds. De labels TOMMY HILFIGER en TOMMY JEANS hebben een breed scala aan collecties waaronder sportkleding, jeans, ondergoed, schoenen en accessoires.

Tommy Jeans is bekend voor zijn Amerikaanse denimklassiekers met een modern, casual randje. De label richt zich vooral op de generatie van 18 tot 30 jaar. Dat zie je dan ook terug in de kleding.

De mooiste items van dit merk kan je met alles combineren. Dus wacht niet langer en neem snel een kijkje op deze pagina.

 

De Tommy Jeans collectie bij JHP Fashion

Onze Tommy Jeans collectie is super groot. Wij hebben verschillende items voor dames en heren. Er zal daarom ook voor iedereen wel wat bij zitten.

Ben je opzoek naar een nieuwe Tommy Jeans heren jas, trui of een nieuw T-shirt? Neem dan een kijkje op onze Tommy Jeans heren pagina. Hier vind je alle toffe kleding van dit Amerikaanse merk. 

Ook voor de Tommy Jeans dames collectie ben je bij ons op het juiste adres. Ook voor dames verkopen wij de mooiste Tommy Jeans jassen dames, truien, T-shirts en broeken.

Maak je outfit helemaal af met een van de items van de heren ondergoed collectie van Tommy Hilfiger. Hier vind je basic T-shirts, boxers en slips.

 

Tommy Jeans sale

Op onze sale-pagina vind je altijd de mooiste kleding en accessoires van de beste merken. Zo ook van Tommy Jeans. Hier vind je de beste Tommy Jeans sale!

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van deze kortingen zodat je nooit misgrijpt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons ook op Facebook en Instagram. Zo blijf je op de hoogte en zal je ook leuke win-acties tegenkomen. Wie weet loop jij straks in een gewonnen outfit van Tommy Jeans.

 

Tommy Jeans kleding online bestellen

Heb je jouw favoriete Tommy Jeans dames item gevonden? Of misschien als cadeautje voor je vader de perfecte Tommy Jeans heren trui in je winkelmandje zitten? Wacht dan niet langer en bestel op een doordeweekse dag voor 13:00u en je ontvangt het pakket s ’avonds al! En bestel je voor meer dan €40,- dan is de verzending helemaal gratis.

Bij JHP Fashion vinden wij het erg belangrijk om veilig te kunnen betalen. Vandaar dat er meerdere betaalmethodes zijn. Kies zelf tussen iDeal, Paypal of creditcard. Wil je liever achteraf betalen als je de items in huis en eventueel gepast hebt? Kies dan voor Riverty.

Toch niet helemaal blij met je aankoop of wil je deze ruilen voor een andere maat? Stuur het pakket gerust retour. Zodra wij deze in ons magazijn ontvangen hebben, sturen wij de juiste maat naar je op of ontvang je binnen 14 werkdagen je aankoopbedrag terug.

Wij verzenden al onze pakketten met koeriersdiensten Trunkrs (voor 13:00u besteld, dezelfde avond geleverd) DHL of DPD.