I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

Tommy Hilfiger kids

Hilfiger Kids
Tommy Hilfiger Kids

Tommy Hilfiger Kids meisjes

Shop nu
Tommy Hilfiger Kids

Tommy Hilfiger Kids jongens

Shop nu

Tommy Hilfiger kennen we natuurlijk allemaal van de onderbroeken en de kleding voor dames en heren. Bij JHP Fashion hebben wij tegenwoordig ook de mooiste Tommy Hilfiger kinderkleding. De klassieke ontwerpen heeft het merk in een nieuw jasje gestopt en dat maakt Tommy Hilfiger Kids perfect voor alle kinderen!

 

Over het merk Tommy Hilfiger

Het merk Tommy Hilfiger werd in 1985 opgericht met een eerste collectie sportkleding voor heren. Sindsdien is het merk één van de grootste designermerken van de wereld geworden. In de tussentijd heeft het merk zich ook uitgebreid met dameskleding, accessoires, kleding voor denim-georiënteerde consumenten tussen de 18 en 30 onder de naam van Tommy Jeans en de kinderkleding collecties van Tommy Hilfiger Kids.

Bij JHP Fashion kan de hele familie dus van top tot teen lopen in een mooie outfit van Tommy Hilfiger!

 

Onze Tommy Hilfiger Kids collectie

De heerlijke collecties van Tommy Hilfiger Kids vind je op deze pagina. Keuze genoeg en er is met de Tommy Hilfiger kinderkleding altijd plek om te combineren met verschillende truien, broeken en T-shirts voor jongens in onze Tommy Hilfiger jongens collectie.

Ook voor meisjes zijn er genoeg leuke items zoals T-shirts, jurkjes, jassen en broeken. Kijk eens naar  onze Tommy Hilfiger meisjes collectie.

De kleintjes gaan schitteren als nooit te voren als ze lekker buitenspelen met de meest comfortabele kledingstukken.

 

Tommy Hilfiger kinderkleding sale

Ook de kleding van Tommy Hilfiger Kids komt regelmatig op onze sale-pagina te staan. Zo hoef jij nooit meer teveel te betalen voor de kleding van je kinderen. Wil je nooit een Tommy Hilfiger kinderkleding sale missen en er als eerste bij zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Zo laten wij het jou altijd als eerste weten!

Je kunt ons ook volgen op Tiktok, Instagram en Facebook. Hier posten wij regelmatig onze nieuwe collecties, leuke win-acties en meer. Wie weet loopt jouw kleine straks in een gewonnen item uit onze Tommy kinderkleding collectie.

 

Tommy Hilfiger kinderkleding online bestellen bij JHP Fashion

Heb je jou favoriete item gevonden uit de collectie van Tommy Hilfiger kinderen? Bestel deze dan voor 13:00u en je hebt de kleding s’ avonds al in huis op een doordeweekse dag. En bestel je voor meer dan €40,-  dan is de verzending gratis.

Tommy Hilfiger Kids kleding kun je makkelijk en veilig betalen met verschillende betaalmethodes. Kies om te betalen met iDeal, Paypal of creditcard. Wil je liever pas betalen als je zeker bent dat de kleding past dan kun je kiezen voor Riverty (Afterpay). Je betaalt hiermee pas achteraf. Met in3 kun je betalen in 3 termijnen.

Ben je toch niet helemaal blij met de aankoop of wil je deze omruilen voor een andere maat als deze nog op voorraad is? Retourneer je item gerust en als deze voorzien is van onze retourvoorwaarden ontvang jij netjes je geld terug of sturen wij de gewenste maat naar je op.

Onze pakketten worden verzonden met koeriersdiensten DHL, DPD of Trunkrs. Met Trunkrs zal de kleding s’ avonds al bezorgd worden als je deze voor 13:00u besteld hebt (ma-vr).

Wacht niet langer en laat jouw kids dit seizoen tiptop eruitzien met de mooiste kleding van Tommy Hilfiger Kids.