I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

Shop de nieuwste collectie van Reinders broeken bij JHP Fashion. De broeken van Reinders zijn erg populair door de balans tussen hip en comfortabel. Ze kunnen namelijk gedragen worden buitenshuis maar ook als lekker huis pak. Door de verschillende soorten patronen en kleuren loop je altijd in een leuke broek die zal opvallen bij anderen.

Reinders heeft verschillende soorten broeken. Van legging tot joggingbroeken en korte broeken. Met een Reinders broek kan je je dus niet anders voelen dan comfortabel en stijlvol.

Wij bij JHP zijn blij dat we een mooie collectie van Reinders broeken kunnen aanbieden.

 

Reinders Joggingbroeken

Een Reinders joggingbroek is een echte must-have in de kledingkast van alle dames. Niet alleen zijn deze broeken heerlijk om thuis te dragen. Ze zien er ook heel tof uit waardoor je de broek met alle gelegenheden kunt dragen buiten de deur. Mocht je de Reinders tracking pants eenmaal hebben, zal je niks anders meer aan willen.

De broeken zijn leuk te dragen met een bijbehorende top, vest of hoodie. Ook de leuke felle kleuren van sommige items trekken meteen de aandacht. Hierdoor zal je er nooit saai bijlopen en zal iedereen vragen waar je het leuke setje gekocht hebt. Een Reinders joggingbroek dames moet je dus hebben!

 

Reinders Legging

Ook de Reinders sportlegging kan je niet meer missen in je garderobe. De leggings zijn zeker niet alleen om in te sporten, maar ook goed te dragen met een leuke top van hetzelfde merk. Je kan de leggings eindeloos combineren en zo wordt de Reinders broek jouw favoriete kledingstuk. De stoere leggings met Reinders print zullen een echte eyecatcher zijn, deze zijn bijvoorbeeld goed te combineren met een effen top zodat de broek nog meer kan opvallen.

 

Korte broeken van Reinders voor dames

Ontdek ook de uitgebreide collectie van korte broeken van Reinders voor dames. Wanneer de zomer eraan komt, ben jij al voorzien van een stoere korte broek en ga jij altijd stijlvol de deur uit! Er zijn verschillende soorten broekjes, zo hebben wij de losse korte broeken en ook een strakke biker shorts. De naam of het logo van Reinders is terug te vinden op elke broek.

Dit jaar loop jij er met één van de Reinders broeken dus weer geweldig bij! Combineer de broeken met verschillende Reinders tops, truien of vesten. Door de kleuren kan je de outfits goed bij elkaar zoeken en kan je elke dag weer een andere trui aan bij je broek.

 

Reinders broeken kopen bij JHP Fashion

Bij JHP Fashion hebben wij same day delivery. Dat betekent dat als je jouw Reinders broek op werkdagen voor 13:00 uur hebt besteld, hij dezelfde dag nog in huis hebt. Deze ontvang je dan tussen 17:00 en 22:00 s’avonds bij jou thuis!

Ook heeft JHP Fashion verschillende soorten betaalmogelijkheden. Je kunt betalen met Ideal, paypal, creditcard maar als jij jouw bestelde items toch eerst wilt passen voor je deze gaat betalen kan je kiezen voor Riverty (Afterpay). Je betaalt de items dan wanneer jij ze in huis hebt en wilt houden.

De broek toch niet helemaal jouw ding of niet de goede maat? Stuur deze dan gerust naar ons retour binnen 14 dagen na ontvangst.

Blijf op de hoogte van de nieuwste collecties op JHP Fashion door je in te schrijven op de nieuwsbrief of volg ons op Instagram en Facebook. Hier plaatsen wij dagelijks berichten over de beste deals en nieuwste collecties, zodat jij nooit meer iets zal missen.