I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

Reinders Kids

Reinders Kids

Op zoek naar de hipste kinderkleding voor jouw dochter? Kijk dan snel even verder op deze pagina. Naast Reinders voor volwassenen, verkopen wij nu ook kleding van Reinders Kids. Deze leuke items van de nieuwe collectie mogen niet in de kast van jouw kind ontbreken.

 

Over Reinders Kids

Het merk Reinders werd in 2015 opgericht door de tweelingzusjes Julie en Marie Reinders. Je kan tegenwoordig niet meer om ze heen. Steeds vaker zie je meiden en vrouwen in de kleding van de zusjes rondlopen.

Maar nu hebben ze ook kinderkleding! Het merk wordt steeds leuker. Nu kan jij met je kind matchen en zullen jullie opvallen bij iedereen.

Alle items van Reinders Kids worden zo gemaakt, dat je je altijd comfortabel voelt als je deze aan hebt. Hierdoor kan je ervan uitgaan dat naast dat jouw kind er super stoer uit ziet, ook nog lekker vrij kan spelen met deze kleding aan. Win win situatie dus!

 

Reinders kinderen collectie bij JHP Fashion

Bij JHP Fashion bieden wij nu een ruim assortiment aan kleding van het merk Reinders kinderen aan. De kleding is gebaseerd op de collectie van Reinders volwassenen. Je zal zien dat alle printjes en logo’s telkens weer terugkomen in de kinderkleding. Zo kan je leuk matchen met je dochter.

We bieden super stoere truien en vesten aan, mega comfortabele broeken en de leukste T-shirts. Alle kleuren komen overeen met elkaar en daardoor kan je de kleding goed matchen met andere items uit de collectie.

 

Reinders Kids sale

De leukste items van Reinders Kids komt regelmatig in de sale. Wil jij deze Reinders kind sale niet missen? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de zoveel tijd een email met de beste deals en de nieuwste collecties.

Ook posten wij regelmatig interessante kortingen op onze social media. Volg ons op Instagram en Facebook en jij zal als eerste erbij zijn en de Reinders Kids sale nooit missen.

 

Bestel jouw favoriete Reinders kind items bij JHP Fashion

Ben jij net zo gek van Reinders Kids als wij bij JHP Fashion? Bestel voor 13:00u en de bezorger van Trunkrs staat s’avonds al bij jou voor de deur!

Betalen kan met de volgende betaalmogelijkheden: iDeal, Paypal en creditcard. Betalen kan voor- en achteraf. Wil je liever pas betalen als je de items hebt gezien en gepast? Geen probleem! Kies voor Riverty (Afterpay) en je betaalt pas wanneer je je nieuwe outfit aan hebt.

Mocht je niet helemaal tevreden zijn er mee. Dan kan je de bestelling gewoon retour sturen en zullen wij binnen 14 werkdagen na ontvangst je netjes terug betalen.

Wij verzenden onze pakketten met Trunkrs (voor 13:00u besteld, dezelfde avond geleverd) DHL en DPD.

Wacht niet langer en bestel de stoerste kinderkleding van Reinders nu!