I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

Quotrell

Quotrell

Quotrell is een jong en hip herenkleding merk en staat bekend om hun trendy en casual items. De woorden stoer, comfortabel en stijlvol omschrijven het merk perfect. Quotrell heren kleding is er voor de zelfverzekerde man en straalt een biedt een unieke en frisse look. De eigen en unieke stijl wordt gekenmerkt door een combinatie van de kledingstijlen in Amsterdam en New York. Kwaliteit en de behoefte van de klant staat voorop. In de collectie van het merk vind je daarom veel diversiteit: van slim-fit tot loose fit. 

 

Quotrell: het merk

De oprichter van het merk heeft jarenlang in het leger gezeten. Daar is het idee voor Quotrell ook ontstaan. Hij merkte dat het erg belangrijk is dat kleding goed moet zitten en het dus niet alleen gaat om hoe kleding eruit ziet. Dus zette hij een merk op die zich daar volledig op richt. De pasvormen en materialen zitten uiterst comfortabel en zijn tegelijkertijd ook nog leuk voor het oog. Terwijl alles ooit begon als fashionblog voor mannen is Quotrell nu uitgegroeid tot een onafhankelijk kledingmerk. De vraag naar kleding bleef maar groeien, en ondertussen is het merk niet meer weg te denken uit de wereld van herenmode.

Nog steeds vindt de oprichter van het merk de pasvormen van de kleding uiterst belangrijk. Elk product moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en comfortabel. Quotrell gebruikt daarom alleen stoffen die een bewezen kwaliteit hebben. Wij van JHP Fashion verkopen maar al te graag kwalitatieve kleding van dit Nederlandse merk, en hebben daarom een ruim assortiment aan Quotrell heren kleding speciaal voor jullie.

 

De Quotrell collectie

De items van Quotrell zijn er in vele verschillende kleuren en fits. Hierdoor zijn ze allemaal gemakkelijk met elkaar én met andere designermerken te combineren. Mix and match is het motto. De kleding van het nog jonge merk onderscheidt zich door de minimalistische designs met een hoge kwaliteit in stoffen ten opzichte van andere kledingmerken. Een T-shirthoodieswimwear of ander kleding item herken je aan het Quotrell logo die op bijna ieder design geborduurd is. Door de toegankelijk kleding is het merk zowel geschikt voor een everyday style als voor een feestje of lekker avondje uit eten.

Een van de meest populaire sets van Quotrell zijn de trainingspakken. Dit zijn hoodies met een bijpassende broek. De Quotrell hoodies mogen echt niet uit jouw kledingkast ontbreken. Door het gebruik van fijn katoen, mooie kleuren, unieke pasvorm en oog voor detail is een Quotrell trui dan ook niet voor niets zo populair bij het publiek. Sommige hoodies in de collectie zijn unisex. Ook de broeken van het merk zijn heerlijk comfortabel. Ze hebben een slim-fit en een moderne uitstraling. Hierdoor zijn ze perfect voor zowel het dagelijks leven als een rustige avond thuis.

 

Quotrell sale bij JHP Fashion

Bij JHP Fashion zit je altijd goed wanneer je opzoek bent naar de leukste items met korting. Ook de kleding van Quotrell hebben wij regelmatig in de sale. Zo hoef je bij ons nooit te veel te betalen. Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief. Dan houden wij je op de hoogte van de laatste deals en nieuwste collecties. Liever zelf in de hand hebben wanneer je aanbiedingen tegenkomt? Volg ons op TiktokInstagram en Facebook. Hier plaatsen wij dagelijks leuke posts of bijvoorbeeld een Quotrell sale.

 

Quotrell kleding online kopen

Bij JHP Fashion kan je de herenkleding van Quotrell shoppen, zowel online als in een van onze winkels. Ben jij nou ook zo enthousiast over dit merk en zou jij zo snel mogelijk jouw bestelling in huis willen hebben? Dan hebben wij de juiste oplossing voor jou! Bestel jouw outfit vandaag vóór 13:00 uur, dan heb je het vanavond al in huis! En bij een besteding van meer dan €40,- is de verzending gratis.

Je kleding op een veilige manier kunnen betalen is erg belangrijk. Daarom heb je bij JHP Fashion verschillende betaalmethodes, en kies je degene die het beste bij je past. Betaal bij ons met iDeal, Paypal of creditcard. Ook kun je bij ons kiezen voor een betaling met Riverty (AfterPay). Hierbij betaal je pas wanneer je het pakket ontvangen en eventueel gepast hebt.

Niet helemaal tevreden met je bestelling of wil je iets ruilen? Geen probleem. Stuur je pakketje retour naar ons. Dan krijg je, zodra wij het ontvangen en gecheckt hebben, je geld binnen 14 dagen netjes terug.

Onze pakketten worden verzonden met de volgende koeriersdiensten: Trunkrs (voor 13.00uur besteld, zelfde avond geleverd) DHL en DPD.