I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

Philipp Plein

Philipp Plein

De collecties van Philipp Plein zijn uniek en gewaagd. Wanneer je de kleding van het merk draagt maak je echt een fashion statement. Het merk ontwikkelt unieke ontwerpen die bestaan uit drukke prints, diamantjes en studs die de items een stoere look geven. Steeds laten wij ons weer verrassen door de verbluffende designs van de Duitse modeontwerper. Ons inkoopteam van JHP Fashion heeft weer hun uiterste best gedaan om het best mogelijke Philipp Plein assortiment samen te stellen. Zo zit er voor iedere man iets moois bij.

 

Het merk Phillip Plein

Het merk is opgericht door de gelijknamige Duitser Philipp Plein. Hij studeerde rechten in Zwitserland toen hij begon met het ontwerpen van luxe hondenmanden. Hiermee kregen zijn ontwerpen de aandacht van deskundigen in de interieurontwerpersindustrie en zodoende heeft hij in 1998 het merk opgericht. Philipp Plein begon met het maken van tassen en accessoires van de overgebleven luxe materialen. Deze werden naast de door hem ontworpen interieurartikelen verkocht en vielen al snel in smaak.

In 2003 heeft Philipp Plein voor Moët & Chandon een lounge ontworpen waar hij ook zijn accessoires mocht verkopen. Een jaar later maakte hij van zijn bedrijf een kledingmerk. In 2008 begon hij met zijn PHILIPP PLEIN kledinglijn, zijn eerste collectie bestond uit vintage militaire jassen die hij versierde met geborduurde Swarovski skeletten. Kort daarna opende hij zijn eerste winkel in Monte Carlo en een showroom in Milaan. Sindsdien is het een zeer bekend merk met winkels over de hele wereld. Tegenwoordig heeft hij onder zich 3 merken, PHILIPP PLEIN, Plein Sport en Billionaire Couture.

 

Philipp Plein kleding en accessoires bij JHP Fashion

Bij JHP Fashion hebben wij een ruim assortiment aan Philipp Plein kleding, schoenen en accessoires. Vooral de schoenen van het merk zijn echte pronkstukken. De sneakers zijn er in verschillende uitvoeringen, van casual tot stoer, zodat ze bij elke gelegenheid je outfit helemaal afmaken. Maar ook de kleding van dit high-end merk is meer dan de moeite waard. Van T-shirts tot polo’s, noem het maar op en wij hebben het. Ook hebben wij mooie slim fit jeans van het merk, die bij elke man perfect staat en je goed kunt combineren met een van de riemen van het merk. 

Kort samengevat, je kan bij JHP Fashion met gemak verschillende soorten outfits samenstellen met de kleding van dit stoere merk. Shop de Philipp Plein collectie op de webshop of kom eens gezellig langs in onze winkels.

 

Philipp Plein Sale

Omdat wij een zeer uitgebreide collectie Philipp Plein kleding online hebben staan, is onze sale-afdeling zeker even het bekijken waard. Ieder seizoen worden er veel items geselecteerd voor onze uitverkoop. Schoenen, tassen, broeken, riemen en T-shirts, je vindt ze allemaal in onze webshop.

Zorg ervoor dat je regelmatig onze Philipp Plein outlet checkt voor de laatste afgeprijsde items, en schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief. Ook kun je ons volgen op Tiktok, Instagram en Facebook. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte en mis je nooit meer een sale. 

 

Online Philipp Plein kleding bestellen

Voor een snelle levering en goede service ben je bij JHP Fashion op het juiste adres. Wij doen ons uiterste best om jouw Philipp Plein bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis te laten leveren. Wij kunnen zelfs dezelfde avond nog leveren als jij jouw bestelling vóór 13.00u plaatst.

Veilig online betalen is nog nooit zo belangrijk geweest. Gelukkig kan je bij ons je bestelling in een veilige betaalomgeving afrekenen door gebruik te maken van iDeal, Paypal of creditcard. Je kunt er zelfs voor kiezen om jouw bestelling pas te betalen wanneer jij deze hebt ontvangen met Riverty (AfterPay).

Ben je niet tevreden of is er iets mis met jouw bestelling? Stuur jouw pakketje dan gewoon retour en dan krijg jij je aankoopbedrag binnen 14 dagen netjes terug.

Onze pakketjes worden verzonden via de koeriersdiensten: Trunkrs (voor 13 uur besteld, is dezelfde avond nog in huis!) DHL en DPD.