Parajumpers

Shop de grootste collectie van Parajumpers online bij JHP Fashion.

Inmiddels is het merk Parajumpers in Nederland uitgegroeid tot een van de bekendste merken als het om jassen gaat. JHP Fashion is daarom heel trots dat wij vanaf het begin een official dealer zijn van het merk. Parajumpers staat vooral bekend om de donsjassen en winterjassen. De donsjassen van Parajumpers zijn van zeer hoogwaardige lightweight stoffen gemaakt waardoor deze heerlijk aanvoelen tijdens het dragen en zijn altijd gevoerd met 100% dons. De bekende modellen uit de donsjassen collectie zijn voor de heren; UGO MAN en LAST MINUTE MAN. Voor de dames zijn de bekendste donsjassen; JULIET WOMAN en de GEENA WOMAN.   

 In de wintercollectie van Parajumpers zijn ook altijd terugkerende modellen te vinden. De winterjassen van Parajumpers zijn zeer mooi van kwaliteit en houden je warm tot ver onder de 0 graden. De winterjassen voor dames en heren zijn vaak herkenbaar aan de grote haken welke aan veel jassen bevestigd zijn. Bekende modellen uit de wintercollectie voor heren zijn; RIGHT HAND MAN en GOBI MAN, en voor de dames; LONG BEAR WOMAN en de KODIAK WOMAN.

Houd jij van mooie, kwalitatieve, stoere jassen? Dan is Parajumpers echt een merk voor jou. Elk seizoen komt Parajumpers met nieuwe kleuren en details waardoor het merk nooit saai wordt. Kies jij voor Parajumpers deze winter? Dan kies jij voor een top winter!

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)