I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

Nikkie

Dames sale

Bij JHP Fashion vind je de gehele collectie van Nikkie Plessen en kun je makkelijk items samenstellen en bestellen. De kledinglijn van Nikkie is niet meer weg te denken uit de fashion wereld en is voor veel vrouwen dé oplossing om zowel netjes als vrouwelijk de deur uit te gaan. JHP Fashion neemt alle nieuwe collecties direct op in het assortiment, dus neem snel een kijkje!  


Over het merk NIKKIE

Het merk NIKKIE van Nikkie Plessen is een modieus en vrouwelijk merk met hoogstaande kwaliteit. In 2012 startte Nikkie haar eigen fashion label dat is uitgegroeid tot een grote speler in de internationale markt. Kenmerkend aan de NIKKIE items is de sexy, edgy en stoere uitstraling die geschikt is voor vrouwen van alle leeftijden. De verschillende collecties bevatten alle kledingstukken en accessoires die nodig zijn voor een perfecte en stylish outfit. Met deze luxe kleding collectie combineert de modeontwerpster high-end en high-street fashion tot vernieuwende en gewilde modetrends.         


De NIKKIE collectie bij JHP Fashion

Nikkie's voorliefde voor mode is goed terug te zien in de collecties die zij zorgvuldig samenstelt. Hierbij focust ze op het eenvoudig combineren van de items voor zowel dag en nacht. Naast de kledinglijn kent het merk ook een schoenencollectie en een accessoirecollectie die geheel aansluit bij de NIKKIE styles. De modecollecties zijn gericht op moderne vrouwen en bevatten rokken, jurken, t-shirt, truien, broeken, jassen en schoenen die zowel chic als trendy gedragen kunnen worden.


NIKKIE rokken en jurken

Op jhpfashion.nl kun je verschillende NIKKIE rokken en jurkjes kopen. Denk hierbij aan zomerse bloemen rokjes of stoere leren jurken. Verder zijn er regelmatig rokken en jurken van dit moderne merk in de sale. Check dus snel de volledige collectie en wie weet zit er een rok en/of jurk voor jou bij!


NIKKIE broeken

Ook kun je bij JHP Fashion verschillende broeken kopen van het merk van Nikkie Plessen. Zo hebben we een ruim assortiment aan jeanspantalons, en jogging van NIKKIE. Door het grote assortiment op onze website zit er altijd wel een broek voor jou bij. Of je nu zoekt naar een broek voor de wintersport of voor het relaxen thuis, wij hebben het in huis.


NIKKIE jassen

De collectie van het moderne merk bevat ook jassen. Zo kun je op onze website terecht voor bombers, en bodywarmers. Iedere jas van Plessen laat jou stralen! En houden je nog warm in de kou ook! Of dit nu op de skipiste is of gewoon onderweg naar werk, deze jassen zijn wat jij nodig hebt.


NIKKIE truien en vesten

Het merk van Plessen heeft een uitgebreid assortiment aan lekker warme sweaters en pullies. Voor zowel de warme als koude dagen bieden deze kledingstukken een echte uitkomst. Niet alleen zijn ze lekker warm, ze zijn ook voorzien van die edgy stijl die het merk representeert. Snel kijken of er een hoodie of sweater van NIKKIE voor jou bij zit!


Nikkie blouses  

Een hot item van dit moment is de blousejurk. Deze wordt gedragen met riempjes maar ook met spencers. Een leuke outfit voor zowel feestjes als zakelijke afspraken. Ook in deze trend heeft Nikkie al een aantal variaties aangebracht. De traditionele blouse zie je het meest maar ook de leren blouse en de spijkerblouse zien we tegenwoordig steeds vaker. Bekijk de website voor de nieuwste items. 


Overige NIKKIE kleding en accessoires

Het assortiment van het merk van Plessen is zo uitgebreid dat je zelfs schoenentassenriemen en t-shirts kan bestellen. Zo kun je dus eindeloos NIKKIE kleding shoppen bij JHP Fashion. Ben je enthousiast geworden en wil je jouw favoriete outfit samenstellen? Kijk dan lekker rond op de website of kom langs bij één van onze winkels.


NIKKIE sale

Naast de algemene collectie van NIKKIE bieden we bij JHP Fashion ook afgeprijsde kleding van het merk aan. Neem daarom eens een kijkje in de NIKKIE sale. Wil je NIKKIE kleding kopen in de sale? Houd onze website dan goed in de gaten voor kortingen op de laatste items. 

schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, kortingsacties en sale periodes. Check ook onze TiktokFacebook en Instagram pagina voor de nieuwste sales. Wees er snel bij en mis de sale van jouw favoriete merk niet!


NIKKIE bestellen bij JHP Fashion

Heb jij mooie kleding gevonden die jouw stoere outfit helemaal compleet gaat maken?

Dan doen wij ons uiterste best om jouw NIKKIE kleding zo snel mogelijk bij jou thuis te laten leveren. Met onze same day delivery service kunnen wij zelfs dezelfde avond nog leveren als jij jouw bestelling voor 13.00 uur plaatst. Wanneer je een bestelling plaatst van €40,- of hoger wordt deze gratis naar jou verzonden.

Daarnaast kan je bij JHP Fashion jouw NIKKIE kledingstukken in een veilige betaalomgeving afrekenen door gebruik te maken van iDeal, of te betalen met een creditcard. Als je de items liever eerst wilt passen kun je ook gebruik maken van Riverty (AfterPay).

Wil je liever de kleding in een winkel bekijken en passen? Kom dan langs in een van onze vestigingen! Bekijk in de store locator of er een winkel bij jou in de buurt is en wij zorgen dat we klaar voor je staan.

Ben je niet tevreden of is er iets mis met jouw bestelling? Stuur dan jouw pakketje gewoon retour en dan krijg jij je aankoopbedrag weer terug binnen 14 werkdagen. 

Onze pakketjes worden verzonden via de koeriersdiensten: Trunkrs (voor 13 uur besteld, is dezelfde dag nog in huis!) DHL en DPD. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste trends, new arrivals en kortingsacties? Volg ons dan op Tiktok, InstagramFacebook en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bekijk onze website voor de hele collectie en haal jouw favoriete kleding in huis.