I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

De leukste truien en vesten vind je hier bij JHP Fashion. Natuurlijk heb je wel eens van het merk NIKKIE gehoord.

Na het zien van deze pagina met de mooiste NIKKIE truien zal jij vandaag nog jouw bestelling plaatsen en loop jij misschien vanavond al in één van de leukste outfits.

 

Over het merk NIKKIE

Het grote modemerk NIKKIE is opgericht in 2012 door Nikkie Plessen. Haar modebedrijf N BRANDS heeft sindsdien meerdere merken onder haar naam. NIKKIE was de eerste hiervan en is nu niet meer weg te denken uit de Nederlandse modewereld.

Na NIKKIE volgde er ook een kindermerk, namelijk NIK&NIK. Deze bieden wij bij JHP Fashion ook aan. Dus mocht je leuk willen matchen met je kind, neem gerust een kijkje!

Na het kindermerk heeft Kate Moss ‘Selected by Kate Moss’ opgericht. Hierna is de cosmeticalijn N BEAUTY en natuurlijk het mooie Modern Classic dameslabel FIFTH HOUSE opgericht. De mooiste collecties van dit merk kan je ook vinden bij JHP Fashion.

Dit seizoen kan je op deze pagina de tofste en meest fashionable NIKKIE trui vinden die precies bij jou past.

 

De NIKKIE truien en vesten collectie

Wordt het wat kouder buiten en ben jij op zoek naar een trui NIKKIE? Dan ben jij hier absoluut op het juiste adres!

Het Nederlandse merk brengt elk seizoen weer de mooiste collecties uit dus zal er altijd wel iets voor je tussen zitten.

Een NIKKIE sweater zonder capuchon zal je lekker warm houden en er ook nog erg chique uitzien. Deze kan je bijvoorbeeld op een leuke Nikkie rok of broek dragen.

Weet je niet precies wat voor weer het gaat worden? Kies dan voor een lekker NIKKIE vest. Leuke top eronder en je kan het vest aan- en uitdoen wanneer jij wilt.

Ook hebben wij de leukste truien met capuchons voor jullie op voorraad. Met een NIKKIE hoodie aan zal jij het nooit koud hebben. Leuk voor als je erop uit gaat of als je lekker op de bank blijft chillen de hele dag.

Zoals we al eerder zeiden; er zal dus voor iedereen wel wat tussen zitten!

 

NIKKIE trui sale

Ook deze truien verkopen wij regelmatig met goede kortingen! Je hoeft dus nooit teveel te betalen voor je nieuwe outfit. Op onze sale-pagina vind je alle kortingen die er op dit moment zijn. 

Mis nooit meer een NIKKIE sweater sale en schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief. Wij zullen je een email sturen wanneer wij mooie kortingen hebben of als er nieuwe collecties aan komen.

Ook zijn wij te volgen op Facebook of Instagram. Volg ons en je zal altijd als eerste op de hoogte zijn wanneer er een goede korting aan komt of een leuke win-actie is.

 

Een NIKKIE trui online bestellen

Is het nog voor 13:00u? Bestel snel jouw trui NIKKIE en jij zal deze vanavond al aan kunnen!

Kies voor één van de veilige betaalmogelijkheden iDeal, Paypal of creditcard. Wil jij de items toch liever in het gezien hebben of eventueel even gepast hebben? Kies dan voor Riverty (Afterpay). Je zal dan pas achteraf betalen.

Jouw NIKKIE hoodie gepast en is het toch niet helemaal jouw ding of is de maat niet helemaal goed? Stuur het pakket gerust retour en wij zullen het juiste item naar je opsturen of jouw aankoopbedrag terugstorten binnen 14 dagen na ontvangst.

Al onze pakketten worden verzonden met de koeriersdiensten Trunkrs (voor 13:00u besteld, dezelfde avond in huis) of met DHL.

Wacht niet langer en bestel nu!