I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

Ben je op zoek naar stoere T-shirts voor vrouwen en jonge meiden? Dan zit je helemaal goed met de collectie NIKKIE T-shirts. JHP fashion heeft een ruim assortiment aan NIKKIE shirts, zodat er altijd een T-shirt tussen zit dat aansluit bij jouw eigen stijl.


De geschiedenis van NIKKIE

Nikkie Plessen, oprichter van NIKKIE, is al van jongs af aan heel erg bezig met mode. Hierdoor is ze al vroeg goed op de hoogte van zowel de Nederlandse als de internationale mode-industrie. In het begin van haar carrière leert Nederland Nikkie Plessen kennen als actrice die al op jonge leeftijd in films en series te zien is. Verder is ze één van de gezichten van MTV Networks en gaat ze later als presentatrice aan de slag bij RTL.

Bij RTL mag Nikkie Plessen mede door haar kennis van de mode-industrie het internationale TV-programma ‘Project Runway’ presenteren. Hierdoor wakkert de oude droom om een eigen modelabel te maken weer aan. In 2012 besluit Nikkie Plessen de sprong te wagen en ontwerpt ze een kleine collectie die is gebaseerd op haar persoonlijke stijl: NIKKIE. Het modemerk is inmiddels uitgegroeid tot een grote naam op de internationale markt. 


Kenmerken van een NIKKIE shirt

De NIKKIE T-shirts zijn gemaakt van katoen met een beetje elastan, waardoor de t-shirts flexibel zijn en het draagcomfort toeneemt. NIKKIE shirts hebben vaak korte, hoog uitgesneden mouwen en zijn veelal voorzien van de tekst ‘NIKKIE’ of het N-logo van het merk. De t-shirts kenmerken zich verder door de stoere en eigentijdse uitstraling. Elk NIKKIE T-shirt is gemaakt van stoffen van hoge kwaliteit, zodat de shirts er ook na langere tijd nog goed uitzien.


Koop nu je NIKKIE shirt

Uiteraard is het belangrijk dat je de NIKKIE shirts die bij jou passen ook daadwerkelijk past! Dit kun je na het bestellen doen in het comfort van je eigen slaapkamer of badkamer, maar je kunt ook in onze winkel langskomen in Amstelveen. Onze professionele verkopers staan je hier met raad en daad bij tijdens jouw zoektocht naar een gaaf T-shirt van NIKKIE.


NIKKIE shirt sale

Wil jij direct op de hoogte worden gebracht als de NIKKIE shirts in de sale gaan? Of wil je het als eerste weten als we een nieuw NIKKIE shirt aan onze collectie toevoegen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en mis niks!