I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

Moost Wanted

MOOST Wanted

Moost Wanted is een upcoming brand dat je tegenwoordig steeds vaker zult gaan tegenkomen. Het merk staat voor de twee mooiste dingen van de wereld, namelijk fashion en vrouwen. Moost Wanted probeert op unieke wijze fashion en vrouwen te eren doormiddel van hun sexy, vrouwelijke maar unieke kleding. Moost Wanted vindt dat elke vrouw uniek en mooi is op haar eigen manier en daarbij past natuurlijk de unieke kleding van het label. Daarnaast is het voor hen belangrijk dat je als vrouw een vrije keuze hebt in wat je wilt dragen en niet altijd hoeft te luisteren en afhankelijk moet zijn van wat de maatschappij je oplegt, blijf dus vooral altijd je lieve, onderzoekende, slimme, vrije of charmante zelf. 

 

Het merk Moost Wanted

De roots van Moost Wanted ligt officieel in San Francisco waar het merk is geïnspireerd door de creatieve vibe en waar de creatieve geest van Moost Wanted zich uiteindelijk verder heeft ontwikkeld. Waarnaar ze terug in Amsterdam eindelijk hun droom hebben kunnen nastreven, het succesvol opstarten van Moost Wanted, waar wij hen natuurlijk ontzettend dankbaar voor zijn. Dit allemaal gebeurde in januari 2012 waarna het merk steeds bekender en succesvoller werd.

 

Onze collectie van Moost Wanted

De collectie van Moost Wanted bestaat uit verschillende zomerse items met een bohemian look. Moost Wanted reist de hele wereld over om op deze manier de beste collectie samen te stellen met alle invloeden van buitenaf. De collectie bestaat onder andere uit: broeken, rokjes, tops, truien en vesten, jurkjes en verschillende sieraden om de look mee af te maken.

Alle items zijn weer los van elkaar te combineren en zijn daarom ontzettend leuk te dragen. Stuk voor stuk allemaal heerlijk en makkelijk draagbare items. De collectie bestaat weer uit ontzettend leuke tops, bralettes en rokjes.

 

Shop de Moost Wanted collectie nu

Wij zijn ontzettend blij het merk te mogen toevoegen aan ons merkenpakket. Zoals eerder beschreven is het een uniek merk waar voor iedereen wel iets bij zit. Heb je een heerlijke vakantie naar Ibiza op de planning staan? Dan raad ik je zeker aan om even een kijkje te nemen bij de nieuwe zomercollectie van Moost Wanted. Ongetwijfeld dat je er iets leuks tussen vindt. Draag de items in combinatie met sieraden om je zomerse look helemaal af te maken.

 

Online Moost Wanted items kopen

Moost Wanted shop je online en in de winkel bij JHP Fashion, wij hebben een zo leuk mogelijke collectie voor je proberen samen te stellen. Tijdens het online bestellen kun je kiezen uit verschillende verzendmethodes, voor 13:00u besteld is dezelfde dag geleverd met Trunkrs.

Twijfel je nog te veel, kom dan gezellig langs in onze winkel om de collectie in het echt te bewonderen en tegelijkertijd te passen.