.

I don't do fashion, I AM FASHION

Moost Wanted

Producten 1-16 van 24

Van laag naar hoog sorteren
 1. Mystic Leather Pants
  New
  moost wanted
  Mystic Leather Pants
  € 79,95
 2. Passion Hoodie
  moost wanted
  Passion Hoodie
  € 79,95
 3. Passion Hoodie
  moost wanted
  Passion Hoodie
  € 79,95
 4. Lois Knitted Top
  moost wanted
  Lois Knitted Top
  € 69,95
 5. Fierce Knit Top
  moost wanted
  Fierce Knit Top
  € 59,95
 6. Gina Wrap Top
  moost wanted
  Gina Wrap Top
  € 59,95
 7. Fierce Knit Pants
  moost wanted
  Fierce Knit Pants
  € 79,95
 8. Zina Wrap Top
  moost wanted
  Zina Wrap Top
  € 59,95
 9. Seanna Dress
  moost wanted
  Seanna Dress
  € 79,95
 10. Lois Knitted Top
  moost wanted
  Lois Knitted Top
  € 69,95
 11. Linde Bralette
  moost wanted
  Linde Bralette
  € 44,95
 12. Gina Wrap Skirt
  moost wanted
  Gina Wrap Skirt
  € 59,95
 13. Gina Wrap Skirt
  moost wanted
  Gina Wrap Skirt
  € 59,95
 14. Eagle Cropped Hoodie
  moost wanted
  Eagle Cropped Hoodie
  € 69,95
 15. Alba Top
  moost wanted
  Alba Top
  € 49,95
 16. Alba Skirt
  moost wanted
  Alba Skirt
  € 69,95

Producten 1-16 van 24

Van laag naar hoog sorteren

De kleding van Moost Wanted is nu verkrijgbaar bij JHP Fashion

Moost Wanted is een upcoming brand dat je tegenwoordig steeds vaker zult gaan tegenkomen. Het merk staat voor de twee mooiste dingen van de wereld, namelijk fashion en vrouwen. Moost Wanted probeert op unieke wijze fashion en vrouwen te eren doormiddel van hun sexy, vrouwelijke maar unieke kleding. Moost Wanted vindt dat elke vrouw uniek en mooi is op haar eigen manier en daarbij past natuurlijk de unieke kleding van het label. Daarnaast is het voor hen belangrijk dat je als vrouw een vrije keuze hebt in wat je wilt dragen en niet altijd hoeft te luisteren en afhankelijk moet zijn van wat de maatschappij je oplegt, blijf dus vooral altijd je lieve, onderzoekende, slimme, vrije of charmante zelf. 

Founded

De roots van Moost Wanted ligt officieel in San Francisco waar het merk is geïnspireerd door de creatieve vibe en waar de creatieve geest van Moost Wanted zich uiteindelijk verder heeft ontwikkeld. Waarnaar ze terug in Amsterdam eindelijk hun droom hebben kunnen nastreven, het succesvol opstarten van Moost Wanted, waar wij hen natuurlijk ontzettend dankbaar voor zijn. Dit allemaal gebeurde in januari 2012 waarna het merk steeds bekender en succesvoller werd.

Onze collectie Moost Wanted kleding

De collectie van Moost Wanted bestaat uit verschillende zomerse items met een bohemian look. Moost Wanted reist de hele wereld over om op deze manier de beste collectie samen te stellen met alle invloeden van buitenaf. De collectie bestaat onder andere uit: bralettes, rokjes, tops, jumpsuits, jurkjes en verschillende sieraden om de look mee af te maken. Alle items zijn weer los van elkaar te combineren en zijn daarom ontzettend leuk te dragen. Op dit moment druppelen langzaam alle items van de nieuwe zomercollectie 2020 binnen. Stuk voor stuk allemaal heerlijk en makkelijk draagbare items. De collectie bestaat weer uit ontzettend leuke tops, bralettes en rokjes.

Shop de collecie

Wij zijn ontzettend blij het merk te mogen toevoegen aan ons merkenpakket. Zoals eerder beschreven is het een uniek merk waar voor iedereen wel iets bij zit. Heb je een heerlijke vakantie naar Ibiza op de planning staan? Dan raad ik je zeker aan om even een kijkje te nemen bij de nieuwe zomercollectie van Moost Wanted. Ongetwijfeld dat je er iets leuks tussen vindt. Draag de items in combinatie met sieraden om je zomerse look helemaal af te maken.

Online & in de winkel verkrijgbaar 

Moost Wanted shop je online en in de winkel bij JHP Fashion, wij hebben een zo leuk mogelijke collectie voor je proberen samen te stellen. Tijdens het online bestellen kun je kiezen uit verschillende verzendmethodes, voor 16:00u besteld is de volgende dag geleverd met DHL. Mocht je het pakket dezelfde avond nog in huis willen hebben en ben je nog op tijd? Bestel dan voor 13.00uur en het pakket zal tussen 17:00u en 22:00u dezelfde dag worden geleverd met Trunkrs. Twijfel je nog te veel, kom dan gezellig langs in onze winkel om de collectie in het echt te bewonderen en tegelijkertijd te passen. Onze winkel vind je op Nieuwendijk 92 in Amsterdam.