I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

Met Jeans

Met Jeans

Op zoek naar een nieuwe broek? Bij JHP hebben we jeans van vele merken, zoals van Met Jeans. Door het brede assortiment aan spijkerbroeken kan je altijd een spijkerbroek vinden die perfect matcht bij jouw bestaande outfits. Met Jeans bestaat al sinds de jaren ‘70  en maakt prachtige Italiaanse jeans. Sinds 2004 is het merk ook in Nederland verkrijgbaar, en zo ook bij ons!

 

Het merk Met Jeans

Met Jeans is het jeansmerk voor dames. Het merk komt uit de handen van Jimmy Chen die met zijn Italiaanse touch de mooiste spijkerbroeken creëert. In de jaren zeventig is het bedrijf gestart en kenmerkt zich door de pasvorm en ambacht in de productie. Naast een collectie die wereldwijd verkrijgbaar is werkt Met Jeans ook aan een duurzamere wereld. De jeans worden verantwoord geproduceerd. Door broeken te maken die comfortabel zitten maar wel sexy en sterk ogen creëert Met Jeans een prachtige collectie. Het merk heeft Amerikaanse roots, maar is ondertussen gevestigd in het prachtige Florence, Italie. Met Jeans kenmerkt zich door de prachtige styling van de spijkerbroeken. Door mooie accenten, zoals studs, scheuren of kleurrijke tonen, krijgen de broeken net wat meer flair dan anderen. 

 

Shop Met Jeans online

Wil je een paar Met Jeans online shoppen? Bij JHP fashion en The Next Issue hebben we een breed assortiment aan Met Jeans. Online kan je relevante en goede maattabellen vinden waarmee jij de juiste maat kan bestellen. Zo hoef je niet meerdere keren te bestellen voordat je de spijkerbroek vindt die het beste zit! Toch liever in de winkel passen? Bij onze winkels in Amsterdam en Amstelveen kan je terecht voor persoonlijk advies en de mooiste Met Jeans spijkerbroek.  

 

Met Jeans kopen bij JHP

Met Jeans koop je online bij JHP fashion. Wij zijn niet je gewone webshop, echt niet! Wij ademen fashion, leven fashion en zijn fashion. Hierdoor begrijpen we best dat iedereen wat extra service kan gebruiken. Daarom kunnen we supersnel leveren: voor 13:00 bestelt? Dan heb je jouw pakketje diezelfde avond nog thuis. Wel zo makkelijk! Toch de verkeerde maat bestelt, of wil je een andere maat proberen? Dan verzend je gemakkelijk je oude producten retour, of levert ze in bij een van onze fysieke winkels. Alles om jouw shopping experience zo hoog mogelijk te krijgen!