I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

Mason Garments

Mason Garments

Het schoenenmerk Mason Garments van Rendi Aditia

Mason Garments is een high-end schoenenlabel uit Amsterdam, opgericht door Rendit Aditia in 2012. Luxe schoenen maar toch betaalbaar voor iedereen. Deze schoenen vind je van Mason Garments. 

De schoenen worden in Amsterdam getekend om vervolgens in Italië geproduceerd te worden. Italië, het land van de mode en het echte vakmanschap. 

Alle Mason schoenen worden met de hand gemaakt van alleen de beste leersoorten en materialen. Kenmerkend voor de Mason schoenen zijn toch wel de geribbelde zool die je bijna op elk model wel terugvindt. 

De collectie bestaat altijd uit een aantal vaste pilaren. De Mason Tia sneaker en de Mason Torino zijn daarvan wel de bekendste. Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en zelfs materialen. Bij JHP fahsion vind je Mason Garments heren sneakers maar ook Mason Garments dames sneakers

 

Mason Tia sneaker

De Mason Tia sneaker is wel de bekendste van de het stel. Deze sneaker is ook het allereerste model geweest dat Rendi heeft gelanceerd. Al meer dan 12 jaar vind je deze dus in de collectie en elk seizoen worden er weer nieuwe kleuren en/of stoffen aan toegevoegd.

De Mason Garments sneaker vind je natuurlijk altijd in het zwart, wit of welke andere basiskleur. Zomer zijn de kleurtjes wat kleurrijker dan in de winter. Zo vind je in de huidige zomercollectie de Tia sneaker in lichtblauw en beige. 

Deze lichtblauwe tia sneaker kan je heel goed combineren met bijvoorbeeld een lichte jeans

De zwarte Tia Nubuck sneaker is echt een tijdloze schoen. Heb jij al een zwarte sneaker in je kast staan die je onder elke outfit kan dragen?

 
Shop Mason Garments sneakers in jouw maat

Niet iedere man heeft natuurlijk een maat 43 en ook niet iederen vrouw een maat 39.

Wist je dat dit de gemiddelde schoenmaten zijn in Nederland? Dit gemiddelde wordt wel ieder jaar groter. Tot kort geleden was bij herenschoenen maat 42 nog de meest verkochte. Maar dat gezegd hebbende willen wij jullie natuurlijk vertellen dat de Mason Garments schoenen zelfs tot maat 47 verkrijgbaar zijn. 

Daarnaast zijn een aantal kleurvarianten van bijvoorbeeld de Mason tia sneaker of de Mason Torino sneaker verkrijgbaar vanaf de damesmaten tot en met de grootste heren maat.

Zo is de witte tia sneaker verkrijgbaar in de maat 36 tot en met 47.


Mason Garments sale schoenen shop je hier!

Voor Mason Garments heren sneakers in de sale maar ook voor Mason Garments dames sneakers in de sale ben je bij JHP Fashion aan het juiste adres. Het hele jaar door vind je wel een aantal modelletjes bij ons op de sale pagina. Mason sale voor de heren. Gebruik onze filter om jouw favoriete kleur te selecteren of om op jouw maat te zoeken.