I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

Wil jij een Lumiere trainingspak kopen? Dan ben je bij JHP Fashion aan het juiste adres! JHP Fashion biedt een ruime collectie aan de tracksuits van dit moment. Ieder seizoen doen wij dan ook ons best om een zo breed mogelijk aanbod aan Lumiere trainingspakken voor jou te bieden. Kijk dus gauw rond of jouw favoriete pak er tussen zit. 

 

Het merk Lumi3re

Het merk Lumi3re is een merk dat voornamelijk bekend is om zijn tracksuits, deze zie je tegenwoordig overal om je heen. Heren, dames en kids zijn allemaal fan van dit merk. En dat is niet gek. De heerlijke kleding is niet alleen mega comfortabel maar ook heel erg van deze tijd dus zal je er altijd fashionable bij lopen.  Het stoere merk biedt naast trainingspakken broeken, petten en warme jassen aan.

Het merk heeft een zeer uitgesproken streetstyle, maar weet dit moeiteloos te combineren met elegantie en klasse. Binnen hun collecties zie je dan ook een mix van verschillende inspiratiebronnen. Denk hierbij aan industrieel, vintage en de jaren ‘90. 

Wij van JHP Fashion zijn al fan van dit prachtige merk, jij ook? Wij hebben alle kleuren trainingspakken voor jullie op voorraad!


De Lumi3re trainingspakken collectie

Een Trainingspak Lumiere is een echte must have voor in jouw kledingkast. De tracksuits van dit merk zijn namelijk erg comfortabel en in vele kleuren beschikbaar. De trainingspakken bestaan uit een hoodie en broek. De pakken zijn unisex dus zowel te dragen voor heren en dames.

De hoodies hebben een capuchon en een buidelzak. Dit laatste is fijn om je handen lekker nonchalant in te laten rusten. Ook de broeken zitten zeer comfortabel door de elastische band met trekkoord. Bovendien hebben de broeken twee zijzakken en een achterzak. Dan kun je ook nog eens je sleutels en telefoon meenemen.

Op beide onderdelen van de Lumiere trainingspakken vind je de merknaam terug. Zo ga je niet alleen super comfy op stap, maar ook erg stijlvol en hip. Of je nu een Lumiere trainingspak dames wilt hebben voor het chillen thuis of een Lumiere trainingspak heren voor een stoere outfit wanneer je de straat op gaat, een Lumiere pak past hier perfect bij.

 

Lumi3re trainingspak sale bij JHP Fashion

Bij JHP Fashion vind je natuurlijk ook de mooiste trainingspakken met flinke kortingen. Neem daarom eens een kijkje bij onze sale, en misschien vind je hier jouw perfecte tracksuit voor een leuke prijs. Maar let op, de pakken van de collectie zijn erg gewild! 

Dus wil je geen enkele Lumiere trainingspak sale missen? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief, en volg ons op Tiktok, Instagram en Facebook. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de beste deals en de nieuwste aanbiedingen.

 

Lumi3re trainingspakken online bestellen bij JHP Fashion

JHP Fashion staat voor kwaliteit en goede service. Wij doen er alles aan om te zorgen dat jouw joggingpak zo snel mogelijk bij jou thuis bezorgd wordt. 

Plaats jij jouw bestelling vóór 13:00u? Dan ontvang je jouw tracksuit nog dezelfde avond. Zo kun je snel genieten van jouw nieuwe hippe items.

Je wilt je kleding natuurlijk ook op een zo veilig mogelijke manier betalen. Daarom betaal je bij JHP Fashion veilig met iDeal of Paypal (creditcard). Ook kun je bij ons kiezen voor een betaling met Riverty (AfterPay). Hierbij betaal je pas wanneer je het pakket ontvangen en eventueel gepast hebt. 

Klopt er toch iets niet met de bestelling of wil je iets ruilen? Dat kan. Retourneer het pakket, zodra het pakket bij ons is aangekomen en gecheckt ontvang je het aankoopbedrag netjes terug.

Onze pakketten worden verzonden met de volgende koeriersdiensten: Trunkrs (voor 13.00uur besteld, dezelfde avond geleverd) en DHL. Waar wacht je dus nog op? Kies jouw favoriete trainingspak en bestel snel!