I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

Love Moschino

Love Moschino

Het speelse merk Love Moschino maakt van elke dag een feestje. Met de trendy en opvallende collecties zit je altijd goed. Het merk is al jarenlang erg populair om de felle kleuren en opvallende details. Bij JHP Fashion houden wij er wel van om op te vallen. 

Daarom vind je bij ons een zeer ruim assortiment aan schoenen en tassen van Love Moschino. Neem snel een kijkje, wie weet vind je hier jouw nieuwe tas of sneakers.

 

Het speelse Love Moschino

Love Moschino is de jonge speelse variant van het bekende merk Moschino. Het merk werd in 1983 opgericht door Franco Moschino. Door zijn excentrieke ontwerpen, het gebruik van veel kleur en opvallende details viel hij al snel op en werd het merk erg populair. 

Met de jaren is de visie van het bedrijf hetzelfde gebleven, en volgt het nog steeds zijn eigen weg binnen de mode-industrie. Het stijlvolle merk mixt hierbij luxe met eigenzinnigheid en dat maakt de tassen en schoenen erg gewild. 

Wil jij ook de mooiste items van dit merk bemachtigen? Bekijk dan snel ons ruime aanbod aan Love Moschino tassen en schoenen.

 

De Love Moschino tassen- en schoenen collectie

Bij JHP Fashion doen wij ieder seizoen ons uiterste best om de beste Love Moschino schoenen en tassen aan ons assortiment toe te voegen. Van ruime handtassen tot feestelijke schoudertassen, bij ons zit je altijd goed. 

Het speelse merk heeft een ruime keus aan klassieke zwarte tassen en opvallende gekleurde statement tassen. En natuurlijk zijn ze altijd te herkennen aan de opvallende gouden logo’s en het bekende hart-figuur. Zoals je bij ons gewend bent, zijn de tassen ook van hoge kwaliteit. Zo kun je altijd in luxe en stijl over straat.

Naast tassen verkopen wij ook de stijlvolste schoenen van Love Moschino. Door de vele soorten, kleuren en materialen zal je altijd een schoen vinden die bij je past. Van stoere sneakers tot slippers, sandalen en zelfs laarzen. Met de schoenen van dit luxueuze merk ben jij klaar voor elke gelegenheid.

 

Love Moschino sale bij JHP Fashion

Ook voor Love Moschino items met flinke kortingen kan je bij JHP Fashion terecht. Wij hebben namelijk regelmatig verschillende toffe schoenen of tassen van dit merk in de sale. Bij ons hoef je namelijk nooit te veel te betalen voor jouw nieuwe statement piece. 

Wil je altijd als eerste op de hoogte gebracht worden van de beste deals en nieuwste collecties? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief, en volg ons op Instagram en Facebook. Zo mis je nooit meer een sale van dit luxe merk uit Milaan.

 

De Love Moschino collectie online bestellen

Voor een snelle levering en goede service ben je bij JHP Fashion aan het juiste adres. Wij doen er alles aan om te zorgen dat jouw Love Moschino bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis geleverd wordt. We kunnen zelfs dezelfde avond leveren, wanneer jij jouw bestelling op werkdagen vóór 13.00u plaatst.

Het is erg belangrijk dat jij je bestelling op een veilige manier kunt betalen. Daarom betaal je bij JHP Fashion veilig met iDeal, Paypal of creditcard. Ook kun je bij ons kiezen voor een betaling met Riverty (AfterPay). Hierbij betaal je pas wanneer je het pakket ontvangen en eventueel gepast hebt. 

Klopt er toch iets niet met de bestelling of wil je iets ruilen? Geen probleem. Retourneer je pakket, en zodra het pakket bij ons is aangekomen en gecheckt ontvang je het aankoopbedrag netjes terug.

Onze pakketten worden verzonden met de volgende koeriersdiensten: Trunkrs (vóór 13.00u besteld, dezelfde avond geleverd) DHL en DPD.