I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

JorCustom

JorCustom banner

Ontwerp je eigen kleding met JorCustom bij JHP Fashion

JorCustom zorgt ervoor dat de traditionele manier van mode wordt achterhaald. Kleding is te persoonlijk om vast te houden aan voorgekauwde stijlen van grote modehuizen. Het is tijd om te stoppen met het zoeken naar onze stijl en in plaats daarvan zelf onze kleding te creëren. Dit is precies waar JorCustom voor staat, namelijk unieke fashion.


De revolutie van JorCustom

JorCustom begrijpt dat kleding meer is dan slechts stof om ons lichaam. Het vertelt ons verhaal, waar we vandaan komen en waar we voor staan in het leven. Dit doen zij al meer dan 10 jaar. De kleding moet een weerspiegeling zijn van onze unieke persoonlijkheid en ons karakter versterken. JorCustom maakt het mogelijk om dit op een geheel nieuwe manier te doen. Zij brengen elke 25ste van de maand een nieuwe collectie uit, zodat jij altijd in de nieuwste kleding van JorCustom kan lopen.


Persoonlijke mode met JorCustom

Met de innoverende "customize tool" van JorCustom kan iedereen nu deelnemen aan het ontwerp van hun eigen kleding. Deze revolutionaire online tool stelt je in staat om letterlijk elke kleur en stijl te kiezen die je maar wilt voor je kledingstukken. Het enige wat je nodig hebt voor JorCustom is een telefoon of computer, en je kunt direct aan de slag als jouw eigen ontwerper. Je hoeft nooit meer hetzelfde te dragen als iemand anders en je kunt altijd mixen en matchen naar jouw eigen smaak. Combineer de gave T-shirts van Jorcustom met de rest van de herencollectie van JHP Fashion. Ook bieden wij een gave selectie van broeken zodat jij van top tot teen in hetzelfde merk kan lopen. 


Maak zelf je keuze met JorCustom

Te lang is ons verteld wat we moesten dragen en alles was al voor ons bepaald. JorCustom doorbreekt deze norm en geeft jou de kracht om je eigen kleding te ontwerpen. Dit zorgt voor een gevoel van energie en zelfvertrouwen omdat je kleding draagt die echt bij jou past. Elke JorCustom creatie is uniek omdat jij zelf custom kleding kan maken. Het vertelt jouw persoonlijke verhaal aan de buitenwereld en aan jezelf.


JorCustom sale bij JHP Fashion

Bij JHP Fashion zijn we trots om JorCustom sale aan te bieden, een merk dat innovatie en persoonlijke expressie in mode naar een hoger niveau tilt. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste JorCustom sale en exclusieve aanbiedingen. Volg ons ook op social media voor inspiratie en updates over hoe je JorCustom kan dragen om je eigen unieke stijl te creëren. Maak mode persoonlijk met JorCustom en ontdek hoe het voelt om echt jezelf te zijn in alles wat je draagt.

Bij JorCustom draait alles om het creëren van kleding die je zelfvertrouwen en karakter geeft. Het is echte persoonlijke mode. Het is tijd om de regie over je kledingkast in eigen handen te nemen en je eigen ontwerper te worden. Maak jouw persoonlijke statement met JorCustom bij JHP Fashion.