I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

Een damestas van het merk Guess is een echte musthave in de tassencollectie van een vrouw. Het zijn opvallende en trendy tassen die verkrijgbaar zijn in verschillende modellen en kleuren. Hou jij van glamour? Dan zijn deze Guess tassen perfect voor jou!

 

Over het merk Guess

Het Amerikaanse merk is een mode- en lifestyle merk die zich in Europa goed op de kaart heeft gezet. In de jaren 80 is het door de Marciano broers uit Marseille opgericht in Amerika. In Beverly Hills was de eerste winkel te vinden en later kon je ze overal ter wereld vinden.

Ze begonnen het merk met een nieuw type spijkerbroek, dat een ‘stonewashed’ uiterlijk had. Guess was het eerste merk dat dit op de markt bracht, dat verklaart het grote succes. Later heeft het merk uitgebreid met andere kledingstukken en verschillende accessoires.

Tegenwoordig kennen velen het merk door de mooie opvallende tassen en schoenen. Bij JHP Fashion zijn wij erg fan van dit merk en verkopen wij daarom ook vele verschillende items in onze dames collectie.   

 

Onze Guess tassen collectie voor dames bij JHP Fashion

De Guess tassen voor dames zijn een snoepje voor het oog. De accessoires hebben een mooie uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Bij JHP Fashion hebben wij een breed assortiment in tassen. Je kunt gaan voor een handige Guess schoudertas of een stijlvolle Guess handtas. Naast deze modellen hebben wij ook koffers van het merk. De producten van Guess zijn echte kwaliteitsproducten. Ze hebben een stevige afwerking en zijn stuk voor stuk gevoerd met een mooie stof.

Ook heeft iedere Guess tas handige vakjes waar je als vrouw van alles in kunt opbergen. Je telefoon, sleutels, make-up en portemonnee kun je hier geheid in kwijt. De items hebben mooie details zoals ketting sluitingen, gespen, studs en mooie hengsels.

 

Guess tassen sale

Wat is het toch heerlijk om een mooie Guess tas dames te hebben. Wat nog leuker is, is dat JHP Fashion regelmatig een Guess tassen sale heeft. Zo hoef jij nooit te veel te betalen voor je nieuwe tas. Neem snel een kijkje op onze sale-pagina.

Wil je nooit een Guess tas sale missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en jij zal als eerste op de hoogte zijn.

Wie weet win jij nog een leuk tof door één van onze leuke win-acties. Volg ons op Tiktok, Instagram en Facebook voor dit soort acties.

 

Een Guess tas online bestellen

JHP Fashion is een officiële verkoper van het merk Guess voor dames en heren. Voor dames is er een breed assortiment aan damestassen, riemen, schoenen en kleding. Bestel jouw artikel voor 13:00u met Trunkrs en je hebt het dezelfde avond nog in huis!

Bij JHP Fashion kan je kiezen tussen de betaalmethodes iDeal, Paypal of creditcard. Zo kan je altijd veilig betalen. Wil jij liever jouw item achteraf betalen? Plaats jouw bestelling dan gemakkelijk met Riverty (AfterPay). Of kies voor in3 of Tinka hiermee kan je in termijnen betalen.

Is het product niet naar wens? Jouw artikel ruilen of retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst.

Onze pakketten worden verzonden met de koeriersdiensten Trunkrs (voor 13:00u besteld is dezelfde avond geleverd) of DHL.