I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

Gigi Vitale

Gigi Vitale

Geen producten gevonden

Bijna alle jongeren kennen dit merk tegenwoordig wel: Gigi Vitale. Door de toffe opdrukken en inspirerende teksten op de kleding onderscheidt het merk zich van de andere merken.

Wij bij JHP Fashion zijn helemaal fan van dit merk, hopelijk jij straks ook. Neem snel een kijkje op deze pagina en vind jouw nieuwe outfit vandaag nog!

 

Het merk Gigi Vitale

Dit Nederlandse merk is opgericht in 2018 door Gianluca Vitale. Het merk is bedacht met het idee dat het leven net als een reis is met een stoptrein. De trein stopt bij veel stations en soms stappen mensen in en stappen ze weer uit. Sommige mensen blijven naar je zitten tot het laatste station.

Dat is in het geval met vrienden in het leven ook. Je zal veel mensen ontmoeten en heb je een leuke tijd. Maar met een klein aantal vrienden zal je bevriend blijven voor het leven. Deze personen kan je dan ook blindelings vertrouwen.

Deze vriendschap is net als een cirkel van warmte, vertrouwen en liefde waar niemand doorheen kan breken. De cirkel van een persoon bestaat dus uit je meest dierbare familie en vrienden.

Vandaar dat het logo van Gigi Vitale ook een cirkel is.

Gianluca is een groot deel van zijn leven al bevriend met de voetballer Memphis Depay. Veel voetballers en bekende personen dragen daardoor ook de kleding van Gigi Vitale en is het merk ook erg bekend geworden. Memphis Depay zit dus ook zeker in de cirkel van Gianluca Vitale.

 

Gigi Vitale kleding: De kleding met een boodschap

De toffe kleding van dit merk heeft een belangrijke boodschap. Op de items staat bijvoorbeeld de tekst “Loyalty is not what you say, it’s what you do”. Hiermee wordt bedoelt dat veel mensen wel kunnen zeggen dat ze je beste vrienden zijn en super loyaal zijn, maar dat dat soms alleen woorden zijn. Loyaliteit moet gezien worden door acties en tijd.

Bij JHP Fashion hebben wij een ruime voorraad kleding van dit merk. Of je nu op zoek bent naar een broek, een stoere jas, T-shirt of hoodie, je vindt het allemaal op deze pagina. Door de stoere look van de kleding dragen veel voetballers en rappers tegenwoordig dit merk en wordt Gigi Vitale kleding ook steeds populairder onder de jongeren.

 

Gigi Vitale sale

Liever niet teveel betalen voor je nieuwe kleding? Zo nu en dan hebben wij de mooie kleding van Gigi Vitale in de sale staan. Bekijk ons huidige Gigi Vitale sale aanbod op onze sale-pagina door gebruik te maken van de filters.

Ook kan je je inschrijven voor onze nieuwsbrief en ons volgen op Facebook en Instagram zodat jij nooit meer de beste deals en leuke weggeefacties kan missen!

 

Gigi Vitale kleding online bestellen bij JHP Fashion

Bij JHP Fashion kan je de snelste levering en beste service verwachten. Als jij je nieuwe kledingstuk van Gigi Vitale voor 13:00u besteld, gaan wij meteen voor je aan de slag en heb jij je pakket vanavond al in huis. Ook zullen wij boven de €40,- de verzendkosten vergoeden.

Ook vinden wij het bij JHP Fashion heel belangrijk dat je kunt afrekenen in een veilige betaalomgeving. Daarom kan je bij ons betalen met iDeal, Paypal of creditcard. Wil je liever wachten tot je de kleding hebt ontvangen en gepast? Dan kan je betalen met Riverty (Afterpay).

Past de Gigi Vitale kleding toch niet of vind je het toch niet helemaal jouw ding? Stuur het pakket dan gewoon retour. Zodra wij het ontvangen en gecontroleerd hebben, krijg je het aankoopbedrag netjes terug binnen 14 werkdagen.

De pakketten worden verzonden met de volgende koeriersdiensten: Trunkrs (voor 13:00u besteld, dezelfde avond geleverd) en DHL.