I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

Bij JHP Fashion hebben wij de nieuwste collectie van Equalité. Dit hippe streetwear label staat zoals de naam al aangeeft voor gelijkheid, en uit dit doormiddel van stijlvolle collecties.

Van T-shirts tot jassen en hoodies. Het merk zorgt ervoor dat jij op elk moment stijlvol voor de dag komt. Bij ons vindt je nu een uitgebreid assortiment aan Equalité kleding. Zo zit er voor iedereen een perfect item bij.
 

Over het streetwear label Equalité

Het Nederlandse streetwear merk Equalité werd eind 2019 opgericht, en heeft in een rap tempo veel bekendheid gekregen. Het merk heeft een sterke visie waarvoor ze staan, en dit zie je gelijk terug in de collecties.

Zoals de naam van het merk misschien al doet vermoeden, staat Equalité voor gelijkheid. In een wereld waar je steeds minder eenheid vindt, contrasten toenemen en mensen zich vaak focussen op verschillen, vind het merk dat zij hier een goed tegenwicht aan kunnen bieden.

Ze geloven in gelijkheid, verbinding en broederschap, en dat wij ons juist kunnen verenigen door diversiteit. Vandaar dat het streetwear label meerdere keren per jaar met een passende collectie komt.

Bij JHP Fashion hebben wij vele items van de collecties van Equalité voor jullie verzameld. Neem dus snel een kijkje op de website.

 

Onze Equalité collectie

Bij JHP Fashion hebben wij nu de mooiste Equalité kleding voor jullie verzameld. Wij hebben een ruim assortiment, waardoor jij zeker een item zal vinden.

Neem eens een kijkje bij de Equalité Jas heren van dit streetwear merk. Ze zijn erg warm en comfortabel, en je vindt ze bij ons in verschillende kleuren. Van basic tot opvallend, wij hebben het allemaal.

Ook biedt het merk verschillende T-shirts die makkelijk te combineren zijn en overal bij passen. Dit komt door de goede fit en kwalitatieve stoffen.

Tijdens de iets koudere dagen maak je je outfit natuurlijk af met een Bodywarmer van Equalité. Alles wat je zoekt vind je bij JHP Fashion. En vergeet natuurlijk niet onze Equalité trainingspak in alle kleuren en maten te combineren. Ga naar jogging en hoodies en style jouw persoonlijke trainingspak in jouw eigen stijl.

 

Equalité sale bij JHP Fashion

Bij JHP Fashion zit je altijd goed wanneer je opzoek bent naar de leukste items met korting. Ook de kleding van Equalité hebben wij regelmatig in de sale. Zo hoef je bij ons nooit te veel te betalen. Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief. Dan houden wij je op de hoogte van de laatste deals en nieuwste collecties. Liever zelf in de hand hebben wanneer je aanbiedingen tegenkomt? Volg ons op TiktokInstagram en Facebook. Hier plaatsen wij dagelijks leuke posts of bijvoorbeeld een Equalité sale.

 

Equalité kleding online kopen

Bij JHP Fashion kan je de herenkleding van Equalité shoppen, zowel online als in een van onze winkels. Ben jij nou ook zo enthousiast over dit merk en zou jij zo snel mogelijk jouw bestelling in huis willen hebben? Dan hebben wij de juiste oplossing voor jou! Bestel jouw outfit vandaag vóór 13:00 uur, dan heb je het vanavond al in huis! En bij een besteding van meer dan €40,- is de verzending gratis.

Je kleding op een veilige manier kunnen betalen is erg belangrijk. Daarom heb je bij JHP Fashion verschillende betaalmethodes, en kies je degene die het beste bij je past. Betaal bij ons met iDeal, Paypal of creditcard. Ook kun je bij ons kiezen voor een betaling met Riverty (AfterPay). Hierbij betaal je pas wanneer je het pakket ontvangen en eventueel gepast hebt.

Niet helemaal tevreden met je bestelling of wil je iets ruilen? Geen probleem. Stuur je pakketje retour naar ons. Dan krijg je, zodra wij het ontvangen en gecheckt hebben, je geld binnen 14 dagen netjes terug.

Onze pakketten worden verzonden met de volgende koeriersdiensten: Trunkrs (voor 13.00uur besteld, zelfde avond geleverd) DHL en DPD.