I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

Emporio Armani

Emporio Armani

Het luxueuze Italiaanse merk van de familie Armani is nu ook verkrijgbaar bij JHP Fashion. Emporio Armani heeft elk seizoen de mooiste kleding in de collectie.

Van onderbroeken en basic shirts tot de mooiste zwembroeken. Bij JHP Fashion hebben wij weer de leukste items voor jullie op voorraad.

 

Het merk Emporio Armani

Emporio Armani is het tweede merk van de Armani Familie. Het merk maakt vooral op confectiekleding en catwalk collecties.

Emporio Armani en Giorgio Armani zijn de enige twee confectiemerken die voornamelijk door Giorgio Armani zelf zijn ontworpen. Armani richt zich vooral op trends en de moderne eigenschappen van de kleding.

Het luxe Italiaanse merk werkt vaak samen met bekende mensen zoals tijdens de ondergoed campagnes met David Beckham, Victoria Beckham, Cristiano Ronaldo, Megan Fox, Rihanna en Rafael Nadal.

Ook werkte het Italiaanse merk ook samen met Reebok om schoenen te maken onder het label EA7.

 

De collectie van Emporio Armani bij JHP Fashion

De collectie van EA7 is een casual kleding lijn en bestaat vooral uit basic kledingstukken. De lekkerst zittende shirts en ondergoed van Emporio Armani kunnen tegenwoordig niet meer uit een mannen kledingkast ontbreken.

Ook voor Armani schoenen kan je bij JHP Fashion terecht. Combineer deze leuk met een mooie polo en jij hebt je outfit alweer compleet gemaakt.

Je gaat vast en zeker lekker op vakantie deze zomer of naar het zwembad in Nederland. Bestel een leuke nieuwe EA7 zwembroek en jij zal zeker de show stelen.

 

Emporio Armani sale bij JHP Fashion

Van deze grote collectie staan regelmatig de mooiste items in de sale bij JHP Fashion. De Emporio Armani sale kan je vinden op onze sale-pagina en is zeker even het kijken waard!

Ook kan je ons volgen op Facebook en Instagram. Daar posten wij elke week de nieuwste collecties en beste deals.

Wil je echt niks missen en er als eerste bij zijn? Schrijf je dan vooral in voor onze nieuwsbrief. Zo mis jij nooit meer de sale EA7.

 

Emporio Armani collectie online bestellen

Bij JHP Fashion ben je bij het juiste adres als het gaat om een goede en snelle levering. Bestel je voor 13:00u dan heb jij tussen 17:00u en 22:00u het pakketje al in handen. Natuurlijk kan je ook langskomen in één van onze winkels voor de mooiste items.

Wij vinden het erg belangrijk dat je altijd veilig kunt betalen. Daarom kan je bij ons uit verschillende betaalmethodes kiezen zoals Paypal, iDeal en creditcard. Ook kan je ervoor kiezen om pas te betalen als je de items in huis hebt. Kies dan voor de mogelijkheid Riverty (Afterpay).

Ben je toch niet helemaal blij met jouw Emporio Armani outfit of wil je deze graag ruilen voor een andere maat? Retourneer het pakketje en wij zullen als wij het pakket hebben ontvangen en hebben gecheckt het aankoopbedrag netjes terugstorten.

Wij verzenden de pakketjes met de volgende koeriersdiensten: Trunkrs (voor 13:00u besteld, dezelfde dag in huis) DHL en DPD.