I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

Dsquared2

Dsquared2

Dsquared2

De twee Canadese broers Dean en Dan, eveneens tweeling, zijn in het jaar 1991 begonnen aan een reis waar ze geen spijt van zouden krijgen. Een one-way ticket naar Milaan om hun liefde voor fashion te verwezenlijken. In 1994 werd hun droom werkelijkheid en werd het merk DSQUARED2 geboren. Vele samenwerkingen met de groten der aarde waren hiervan het gevolg. In 1995 lanceerde ze de eerste mannencollectie en in 2003 de eerste damescollectie. Sindsdien staan de Canadese tweelingbroers aan de top van de fashion wereld. Begin 2017 hebben Dean en Dan hun eerste twee DSQUARED2 winkels geopend in Nederland, te vinden in Amsterdam en Rotterdam. Tegenwoordig verdelen Dean en Dan hun leven tussen Canada, Londen en Milaan. Hun motto is dan ook: “Born in Canada, Living in London, Made in Italy. Dsquared2 collecties bevatten dames, heren en kinderkleding. De Dsquared2 pet is de laatste tijd ontzettend populair geworden, met name de Dsquared2 Icon petten.


Shop Dsquared2 nu online bij JHP Fashion 

Shop de mooiste items van DSQUARED2 online bij JHP Fashion. Dsquared2 is een merk dat wereldwijd enorm populair is. En natuurlijk zijn wij super trots dat wij dit mooie merk kunnen aanbieden aan jullie. We hebben een uitgebreide collectie van Dsquared waaronder de volgende Dsquared kleding: broeken, schoenen, jassen, swimwear, T-shirts en natuurlijk de petten. Dit mooie merk kan dan ook absoluut niet ontbreken in je collectie, hun vakkundigheid en kwaliteit maken dit merk een absolute aanrader voor de perfecte en comfortabelste outfit.

 
Dsquared2 jeans voor dames en heren

De perfecte jeans die stijl en kwaliteit combineert ontdek je dan ook hier. Ons aanbod aan Dsquared2 jeans voor de verschillende modellen, van skinny tot destroyed jeans in verschillende wassingen en modellen. De Dsquared2 jeans zijn met zorg ontworpen en gemaakt van hoogwaardige materialen om een duurzame en comfortabele pasvorm te garanderen. Kortom, Stijl, kwaliteit en comfort in een jeans.


Luxe Dsquared2 winter streetwear

DSQUARED2 staat bekend om zijn luxe streetwear: sportief maar toch netjes. In de nieuwe wintercollectie van DSQUARED2 zitten ook veel mooie winterjassen. De collectie bestaat uit winterjassen voor dames en heren. Dames hebben de keuze uit een lange parka en een kort bomberjack. Beide winterjassen zijn voorzien van een capuchon met een mooie volle bontkraag en zijn verkrijgbaar in het zwart. De heren winterjassen bestaan uit korte en lange modellen, met en zonder bont. De heren winterjassen zijn verkrijgbaar in het zwart en in het groen.

Ook zijn er verschillende soorten sweaters voor zowel dames als heren. Op elke DSQUARED2 sweater staat een mooie print of de merknaam. Voor de dames zijn de sweaters in verschillende modellen verkrijgbaar: kort, lang en normaal. De heren sweaters  hebben allemaal een normale pasvorm en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren

 

Populaire Dsquared2 T-shirts

En niet te vergeten: de populaire DSQUARED2 T-shirts. Deze stoere Dsquared2 shirts zijn er zowel voor de dames als de heren. De T-shirts zijn er in allerlei kleuren, printjes en modellen en zijn verkrijgbaar met een V hals of een ronde hals. Ook mooi te combineren met onze jeans.

De Dsquared2 jeans uit de nieuwe collectie zijn er met verschillende wassingen of juist egaal. Mocht je nog op vakantie gaan, dan hebben wij Dsquared2 zwembroeken voor je klaarliggen. De zwembroeken zijn er in verschillende kleuren en prints, en zorgen ervoor dat je er bij het zwembad nog steeds trendy en stijlvol uitziet.


Shop de nieuwste Dsquared2 petten online bij JHP Fashion 

Als jij op zoek bent naar een DSQUARED2 pet, dan zit je op deze pagina goed! Wij hebben een zeer grote collectie Dsquared2 petten voor heren en kinderen online staan. Iedereen is ze wel eens een keer tegengekomen op straat. Het onmiskenbare ontwerp van de petten is direct te herkennen. Stuk voor stuk hebben de Dsquared2 caps unieke ontwerpen, vaak uitgerust met felle kleuren en gedurfde designs. Iedereen kan bij JHP Fashion terecht voor een pet van Dsquared2. In de collectie hebben wij niet alleen heren caps maar ook Kinderpetjes.


Dsquared2 Sale

Naast de nieuwe collectie van Dsquared2 vind je bij JHP fashion ook een hoop Dsquared sale items. Dit zijn vaak laatste stuks of dsquared items uit de oude collectie. De Dsquared2 sale producten worden niet meer toegevoegd, dus voor alle items uit de dsq2 sale geldt: op=op. Koop nu de leukste Dsquared2 items tegen een onverslaanbare korting. De afprijzingen op de Dsquared2 sale collectie lopen soms wel op tot 50%. 


Online Dsquared2 Bestellen

Wil je jouw favoriete Dsquared2 item het liefst vandaag nog in huis hebben? Dan hebben wij de oplossing voor je. Als je bij JHP Fashion vóór 13 uur ’s middags besteld hebt, dan heb je jouw Dsquared2 item dezelfde avond nog in huis. Ben je nét te laat? Geen probleem, wij leveren je bestelling dan de volgende werkdag op het door jou aangeven adres.

Ook willen wij dat je bij ons veilig en zonder problemen kunt betalen. Je kunt dan ook bij ons kiezen voor verschillende betaalmogelijkheden waar jij je goed bij voelt. Zo kun je ervoor kiezen om met iDeal, Paypal of creditcard te betalen. Maar wil je toch liever eerst je item(s) thuis geleverd hebben, kies dan voor riverty (Achteraf betalen). Je hebt zelfs de mogelijkheid om in 3 termijnen bij ons te betalen, dit kun je dan doen met in3 of met Tinka.

Deze geweldige items uit de collectie van Dsquared2 zijn niet te missen in je garderobe! Wij bieden de nieuwe collectie van Dsquared2 online aan via JHP Fashion. Wilt u toch graag de collectie even zien en passen? Dan nodigen wij u graag uit in een van onze filialen in Amsterdam en Amstelveen.