I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

Shop de nieuwe collectie Dsquared2 T-shirts voor heren bij JHP Fashion. Wij hebben één van de grootste collecties van heel Nederland. Dit komt omdat wij ieder jaar ons best doen om een zo compleet mogelijke collectie samen te stellen. Shop broeken, jassen, petten, schoenen en sweaters!


Dean & Dan Caten, Dsquared2

Het merk is begonnen door twee broers genaamd Dean en Dan. De eerste herencollectie van Dsquared2 lanceerde in 1994. De broers zijn geboren in Toronto, Canada. Zij zijn op jonge leeftijd verhuisd naar New York om mode te gaan studeren en zijn na een korte periode weer terugverhuisd naar Toronto. Kort daarna kregen zij financiële steun waardoor zij hun eerste vrouwencollectie konden lanceren. Deze collectie heette DEanDAN. Zij zijn zelfs ontwerpers geweest voor Versace en Diesel. Het echte Dsquared2 merk lanceerde in 1995. In het jaar 2000 kregen zij de opdracht om voor Madonna meer dan 150 kledingstukken te ontwerpen voor haar ‘Drowned World Tour 2001’ en haar ‘Don’t Tell Me’ video. Sindsdien zijn zei alleen maar bekender geworden en zijn zei inmiddels een van de meest bekende kledingmerken ter wereld.


Onze collectie Dsquared2 T-shirts voor heren

Wij hebben in totaal wel 50 verschillende T-shirts van Dsquared2 in ons assortiment. Dit spreekt natuurlijk voor zich. Bij JHP Fashion houden wij van variatie! Wij hebben allerlei T-shirts met verschillende soorten ontwerpen die allemaal de merknaam dragen. Zodoende is er voor ieder wel een mooi shirtje. Van simpele tot excentrieke designs, wij hebben het! Ga je voor de vintage look, of de rock n roll look? Of ga je toch voor de simpele look? Hoe dan ook, bij JHP Fashion maak je de juiste keuze. Combineer deze shirts voor heren meteen mooie spijkerbroek of sneakers. Voor je complete Dsquared2 outfit ben je bij ons aan het juiste adres.


Nieuwe collectie Dsquared2 T-shirts

Dit seizoen zit onze collectie weer vol met nieuwe toppers die een frisse smaak aan de collectie geven. Donkere tonen worden afgewisseld met zomerse kleuren. Wij hebben voor ieder wel wat smaakvols. Hoe je het went of keert, met een Dsquared2 heren T-shirt onderscheid je jezelf van de rest. De unieke designs zorgen voor een opvallende verschijning die goed te combineren valt met andere producten. Denk aan een bijpassende pet of broek. Kom je er door de enorme collectie niet uit welke het beste bij jou past? Kom dan eens gezellig langs in een van onze winkels. Wij helpen je graag verder.


Round Neck

Naast de T-shirts van Dsquared2 hebben wij ook een goedkopere basic lijn T-shirts. Deze komen uit de Loungewear collectie. De shirts uit deze collectie hebben een simpele uitstraling met een slim-fit pasvorm. Deze T-shirts verkopen wij ook in ‘’Twin Pack’’ vorm. Zo heb je 2 ‘’Round Neck’’ T-shirts voor een lagere prijs. Dit is een perfecte combodeal! Deze collectie shop je exclusief bij onze vestiging in Amstelveen.


Sale

Dsquared2 bied goede mogelijkheden om stijlvol voor de dag te komen, Hun collectie is stijlvol en perfect voor elke gelegenheid. Door de opvallende prints ben je met een Dsquared2 shirt net iets meer flanerend dan de rest. Vergeet niet onze Dsquared2 sale te bekijken, hier komen geselecteerde truien voor een lagere prijs in de uitverkoop. Hier kan je ieder seizoen koopjes scoren!

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief, zodat wij je op de hoogte kunnen houden van de laatste aanbiedingen en nieuwe collecties.

Ook kan je ons volgen via Tik Tok, Instagram en Facebook. Daar delen wij vele leuke acties. Zo weet je zeker dat je geen enkele sale meer mist.


Online bestellen en passen

Omdat er zoveel verschillende T-shirts met verschillende pasvormen zijn begrijpen we dat het lastig kan zijn om via de webshop je maat in te schatten. Daarom nodigen wij je uit om eens gezellig langs te komen in onze winkel aan de Rembrandtweg 61 in Amstelveen. Hier helpen wij jou al te graag. Een team met een hart voor kleding staat klaar om jou te helpen met al jouw vragen.

Ook kan de gehele collectie online worden geshopt, hier shop je het gehele assortiment op één plek. Onze website beschikt over een aantal handige filters waarmee jij makkelijk jouw wensen kan vinden.

Bij ons kan je ervan uitgaan dat je altijd in een veilige betaalomgeving kan afrekenen. Betaal met iDeal of een creditcard. Betaal je liever wanneer je je pakketje binnen hebt? Gebruik dan de betaalmethode Riverty (Afterpay). Ben je niet tevreden of is er iets mis met jouw bestelling? Stuur dan jouw pakketje gewoon terug en dan krijg jij je aankoopbedrag weer terug. Onze pakketjes worden verzonden via de koeriersdiensten: Trunkrs (voor 11 uur besteld, is dezelfde dag nog in huis!) DPD en DHL.