.

I don't do fashion, I AM FASHION

Zwembroek

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Dsquared zwembroeken voor heren shop je bij JHP Fashion

De zwembroeken voor heren van Dsquared2 zijn niet te missen in onze zomercollectie. Ieder seizoen brengt het merk nieuwe ontwerpen die ze net iets anders maken dan de rest. Met een Dsquared2 zwembroek onderscheid je jezelf van de kudde. Dit doe je met een stoere uitstraling waarmee jij op je vakantie, of gewoon lekker in Nederland op zult vallen. Op deze pagina vind je de gehele Dsquared2 zwembroeken collectie. 

Onze collectie zwembroeken voo heren van JHP Fashion

De nieuwe zomercollectie zit weer vol met allerlei stoere zwembroeken die niet te missen zijn in jouw garderobe. Vaak vind je de merknaam in de designs terug. Wij zijn al een tijdje een van de grootste Dsquared2 retailers van Nederland. Combineer deze zwembroeken met de populaire ‘’Round Neck’’ T-shirts. Dit zijn basic shirtjes met een premium look door de Dsquared2 naam. De swimwear is verkrijgbaar in allerlei kleuren en ontwerpen. Zo is er voor iedereen wel wat moois. Vergeet ook niet onze sale afdeling in de gaten te houden. Elke winter worden hier geselecteerde zwembroeken voor een gereduceerde prijs aangeboden. Deze kortingen kunnen oplopen tot wel 50%. 

Dean & Dan Caten

Dit zijn de eigenzinnige tweelingbroers die het merk op hebben gericht. Zij zijn al een tijdje één van de meest bekende modeontwerpers ter wereld. . Hun motto is: “Born in Canada, Living in London, Made in Italy. Wat in 1994 begon als een klein merk dat lanceerde als een herencollectie is uitgegroeid tot een miljoenenbedrijf dat niet te missen is in het huidige straatbeeld van Nederland. Inmiddels hebben zij in Nederland al een aantal winkels. Zij hebben zelfs in het verleden de tenues voor Juventus ontworpen. 

Jouw Dsquared2 zwembroek online bestellen, of toch eventjes passen?

Je maat inschatten via het internet kan soms lastig zijn. Hier hebben wij begrip voor. Daarom kan je de gehele zwembroekencollectie passen in onze winkel gevestigd aan de Rembrandtweg 61 in Amstelveen. Dit is voor u gemakkelijk, en voor ons een plezier! Kom daarom eens gezellig langs en laat je door ons stylen en helpen. Wij hebben een deskundig team met een hart voor fashion klaarstaan die bereid zijn om jou met al jouw vragen te helpen. Ook kan je de collectie online shoppen, hier shop je alle collecties op één plek. Maak gebruik van onze filters en selecteer jouw wensen om zo gemakkelijk de gewenste producten te bekijken. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe collecties en acties. Volg ons ook op Instagram @jhpfashion!