I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

Dsquared2

Dsquared2 Kids
Dsquared2 Kids

50% op alle D2 Kids jassen

Shop nu
Dsquared2 Kids

Dsquared2 Kids broeken

Shop nu

Dsquared2 Kids

Op zoek naar kinderkleding met een urban stijl? Dan zit je met Dsquared2 kids helemaal goed! Dsquared kinderkleding is niet over de top, maar lekker layed back en nonchalant. Hiermee vertrekken de kids in stijl naar school of naar een verjaardag, maar ook zijn er items waar ze gerust de hele dag in kunnen chillen. Ontdek de nieuwste Dsquared2 kidswear bij JHP fashion, want wij hebben de meest recente items in stock. Het fameuze merk is voor echte stoere jongens.

 

Dsquared2 het merk

Dsquared2 is opgericht door een van de populairste tweelingen uit modeland: de Caten tweeling uit Canada. In 1991 besloten de broers naar Milaan te gaan om hun passie voor mode te ontwikkelen. Drie jaar later lanceerde zij hun eerste mannencollectie: luxe streetwear door eigenzinnige ontwerpen en oog voor detail. In 2003 volgde een vrouwencollectie en nu eindelijk ook een voor kinderen.

Het succes heeft Dsquared2 mede te danken aan celebs zoals Madonna en Bill Kaulitz die het merk omarmden. Daarnaast staat het merk vooral bekend om zijn jeans. Dsquared2 jeans hebben namelijk een uniek ontwerp. Ze zijn vaak zeer strak of extreem ruim uitgesneden en zitten laag om de taille. De meeste ontwerpen hebben een vintage uitstraling door bijzondere washings, verfvlekken en kleine gaatjes.

 

Dsquared2 kinderkleding voor jongens en meiden

Dsquared kids is erg populair onder de jongeren. Dat is niet voor niets, want de kledingstukken hebben een hip design en zijn altijd gesierd met het iconische Dsquared2 logo. Bovendien heeft het een uitstekende kwaliteit, wat direct terugziet aan de materialen, afwerking en kleine details. Wil jouw kind graag zelf bepalen wat hij of zij aandoet? Met de verschillende Dsquared items uit onze collectie stijlen ook zij moeiteloos een fijne outfit bij elkaar.

 

Dsquared2 kinderbroeken

De wereldberoemde Dsquared2 broeken mogen niet ontbreken uit de kindergarderobe. Met zo’n exemplaar loopt jouw kind er het hele jaar trendy en comfortabel bij. De jeans van het merk herkennen we natuurlijk aan de vintage look en het vaak aanwezige rode logo bij de gulp. Naast Dsquared2 kinderjeans hebben we ook heerlijk zittende joggingbroeken van het merk in de shop. Deze comfortabele broeken zijn ideaal om een dag lekker te spelen met vriendjes en vriendinnetjes of voor opweg naar de sportclub.

 

Dsquared2 kinder T-shirts

Combineer zo’n jeans of broek met een Dsquared2 kinder T-shirt. De Dsquared kinder shirts hebben namelijk een perfecte pasvorm, zitten erg comfortabel en zijn altijd voorzien van het iconische logo. In onze collectie vind je verschillende soorten en kleuren, met of zonder opdruk. In ieder geval weet je zeker dat een T-shirt van Dsquared2 super comfortabel is waar ze lekker in kunnen bewegen.


Dsquared2 kindertruien

Stijlvol, warm en super comfortabel: dan hebben we het natuurlijk over de kinder truien en hoodies van Dsquared2. Een hoodie past perfect binnen de luxe streetwear collectie van Dsquared2. En luxe is het zeker: gemaakt van de allerbeste materialen en het heeft een mooie pasvorm. Een Dsquared kinder trui dragen ze het hele jaar door en daarom van toegevoegde waarde voor iedere kinderkledingkast.


Dsquared2 kinderschoenen

Als je wilt dan kan je helemaal van top tot teen in een Dsquared2 outfit naar buiten, want ook de Dsquared kinderschoenen zijn een groot succes. Op zoek naar stoere slides? Ook dan zit je met Dsquared goed bij JHP Fashion. Kijk eens naar onze Dsquared2 kinderbadslippers voorzien van een stevige band en gesierd met het logo.


Dsquared2 kindersale

Scoor jij liever een schoen of kledingstuk van Dsquared2 in de sale? Neem dan eens een kijkje op onze sale pagina. Hier hebben we vaak de leukste items van de mooiste merken in de sale. Zo kan je jouw favoriete item voor de goedkoopste prijs toevoegen aan jouw trendy garderobe. Wil je meteen al een korting van €7,50? word dan nu member! Je krijgt direct €7,50 korting en bij elke bestelling spaar je automatisch punten waarmee je voor nog meer korting kunt sparen. Zie ons membership voor nog meer leuke voordelen hiervan.

Daarnaast kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief (dit kan onderaan elke pagina). Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen. Of volg ons op Tiktok, Instagram of Facebook, zodat je echt helemaal niets meer mist. Ook plaatsen we hier vaak de nieuwste trends en nieuwe ontwikkelingen op modegebied. Zodat je niet alleen op de hoogte bent van wanneer jouw favoriete merk een nieuwe collectie lanceert, maar ook nog eens op de hoogte blijft van de nieuwste trends.


Bestel de Dsquared2 kids collectie bij JHP

Wil jij je kind ook kleden in zo’n gave Dsquared outfit? Bestel het vóór 13:00 uur en je hebt jouw JHP Fashion pakket dezelfde dag nog in huis. En bestel je voor meer dan €40,-, dan is de verzending gratis. Zo kun je snel genieten van jouw nieuwe items.

Natuurlijk willen wij ook dat jij je bestelling op een veilige manier kunt betalen. Daarom hebben wij vele verschillende betaalmogelijkheden, zoals iDeal of Paypal (creditcard). Ook kun je bij ons kiezen voor een betaling met Riverty (AfterPay). Hierbij betaal je pas wanneer je het pakket ontvangen en eventueel gepast hebt. Mocht je toch liever in termijnen willen betalen kies dan voor in3 of tinka.

Klopt er toch iets niet met de bestelling of wil je iets ruilen? Geen probleem. Retourneer je pakket, en zodra het pakket bij ons is aangekomen en gecheckt, ontvang je het aankoopbedrag netjes terug binnen 14 werkdagen.

Onze pakketten worden verzonden met de volgende koeriersdiensten: Trunkrs (vóór 13.00u besteld, dezelfde avond geleverd) en DHL.