I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

Cruyff

Cruyff

Het sportmerk Cruyff is al jarenlang zeer populair in Nederland. Het merk, opgericht door legende Johan Cruijf, speelt precies in op de behoeftes van elke sporter en is daarom al jaren een van de beste opties voor sportschoenen. Wil jij ook graag schoenen of kleding van Cruyff? Dan zit je bij JHP Fashion helemaal goed.

 

Het merk Cruyff

Cruyff werd in 1979 opgericht door de welbekende Johan Cruijf. Hij vond oubollige sportkleding verledentijd en besloot daarom zijn eigen sportmerk te starten. Het merk verkreeg razendsnel bekendheid en was bij veel mensen geliefd. Hierdoor mocht het merk in 1988 zelf het Nederlands Olympisch team kleden.

Tegenwoordig is het merk Cruyff nog steeds niet weg te denken uit de sportwereld, maar heeft zich wel flink uitgebreid. Ondertussen is het meer een lifestyle merk geworden, en zoals ze zelf zeggen “de grondlegger van Football Luxury”. Cruyff maakt hoogwaardige, modieuze schoenen en kleding met een luxe uitstraling. Hierdoor zie je er niet alleen op het veld, maar ook in het dagelijks leven stijlvol uit.

 

De Cruyff collectie

Bij JHP Fashion hebben wij een grote collectie aan Cruyff schoenen. Houd jij van sport en luxe? Dan is dit merk perfect voor jou. Cruyff is namelijk een internationaal en iconisch merk dat mensen voorziet van een sportieve outfit voor elk moment. De producten worden ontwikkeld met een combinatie van traditioneel vakmanschap en avant-garde materialen en technieken.

De sneakers zijn sportief uitgevoerd, maar stralen ook luxe uit. Zo zijn ze perfect voor zowel nette gelegenheden als voor een actieve dag. Combineer de schoenen ook eens met de kledingcollectie van het merk Cruyff.

 

Cruyff sale bij JHP Fashion

De mooiste collectie Cruyff kleding met korting scoor je natuurlijk bij JHP Fashion. Wij hebben regelmatig mooie aanbiedingen op verschillende shirts, broeken en schoenen van dit lifestyle merk.

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals en nieuwe collecties? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief! Ook kun je ons volgen op Tiktok, Instagram en Facebook. Hier posten wij dagelijks de leukste content over jouw favoriete merk en houden wij regelmatig leuke giveaways.

 

Jouw favoriete Cruyff kleding online bestellen

Bij JHP Fashion kan je een snelle levering en een goede service verwachten. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat jouw Cruyff bestelling snel en correct geleverd wordt. Heb je op een werkdag vóór 13.00u besteld, dan heb jij jouw pakketje dezelfde avond nog in huis. Hoe top is dat!

Ook vinden wij het erg belangrijk dat je kan afrekenen in een veilige betaalomgeving. Daarom kun je bij ons betalen met iDeal, Paypal of creditcard. Wil je liever wachten met betalen tot je de kleding ontvangen/gepast hebt? Betaal dan met Riverty (AfterPay). Hiermee kan je gemakkelijk achteraf betalen.

Past het item toch niet? Of is er iets mis met jouw bestelling? Dan kan je het pakket gewoon naar ons terugsturen. Zodra wij het ontvangen en gecontroleerd hebben, krijg jij het aankoopbedrag binnen 14 dagen netjes terug.

Onze pakketten worden verzonden met de volgende koeriersdiensten: Trunkrs (voor 13.00u besteld, zelfde avond geleverd) DHL en DPD.