.

I don't do fashion, I AM FASHION

Chloe Kids

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De leukste kinderkleding van Chloe Kids shop je nu online bij JHP Fashion.

Chloe kids is een geweldig merk, de collectie bestaat voornamelijk uit pastelkleuren. Het merk Chloé is in 1952 opgericht door Gaby Aghion. Zij wilde een statement maken de gevestigde orde waarbij haute couture de boventoon voerden. Chloé en zij speelde hier op in en ontwierpen kleding van hoge kwaliteit maar voor een breder publiek. Deze collectie staat tegenwoordig bekent als ready to wear.  De items zijn stuk voor stuk fantastisch. Shop ze nu bij JHP Fashion of kom gezellig langs bij ons in de winkel.

Chloé Kinderkleding Nu Online Verkrijgbaar Bij JHP Fashion

De kinderkleding van Chloé straalt pure klasse en elegantie uit. De tijdloze designs zijn geschikt voor ieder kind dat zich goed moet kunnen bewegen in de kleding dat het draagt. De collectie meisjeskleding van Chloé kenmerkt zich door het gebruik zalmkleurige elementen en pastelkleuren. Chloé kinderkleding heeft een prachtige Franse stijl die zich identificeert met een luxueuze uitstraling en die toch comfortabel is. De liefde voor detail staat hoog in het vaandel bij Chloé. Subtiele franjes en andere kleinigheden maken de meisjeskleding een lust voor het oog. Wij nodigen je uit om een kijkje te nemen in onze webshop en laat je verrassen.

Het Franse merk Chloé

 Zoals de titel al weggeeft is Chloé een van oudsher Frans modehuis. Door de jaren heen is het een geliefd merk geworden bij vele beroemdheden. De Chloé kinderkleding doet zeker niet onder voor de volwassen collectie. Dezelfde verfijnde stijl is hierin doorgevoerd. Het doel van het merk is om kleding voor meisjes te ontwerpen die draagbaar is en van zeer goed kwaliteit. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van zeer comfortabele materialen zodat ieder kind zich fijn voelt in de meisjeskleding van Chloé. Door het gebruik van subtiele kleuren die goed met elkaar te combineren zijn. Het merk is in 1952 opgericht door Gaby Aghion.

De Collectie Chloé Kleding Voor Meisjes Bij JHP Fashion

De items uit onze collectie Chloé kinderkleding zijn stuk voor stuk fantastisch. Door het gebruik van fijne materialen kunnen kinderen zich er makkelijk in bewegen. Zalmroze en jeansblauw zijn kleuren die steeds terug te vinden zijn in de ontwerpen van Chloé. Mooie voorbeelden hiervan zijn de “Chloé Kids Cardigan Tricot” en de "Chloé Kids Gilet Sans Manches”. Het merk levert ook fijne kleding voor zelfs de allerkleinsten. Neem bijvoorbeeld de “Chloe Kids Pyjama”, lekker warm en zacht. Shop online de laatste Chloé kindermode en haal kwaliteit en stijl in huis.

Online De Kinderkleding Van Chloé Bestellen

Mocht je op zoek zijn naar de stijlvolle en elegante kinderkleding van Chloé, dan ben je bij JHP Fashion op de goede plek. Shop bij ons de laatste items en wij zorgen ervoor dat deze de volgende werkdag bij jou bezorgd worden. Tevens betaal je geen verzendkosten voor jouw bestelling Chloé kinderkleding. Wil je op de hoogte blijven van de laatste Chloé items die op voorraad komen? Schrijf je dan in voor onze nieuwbrief en volg ons op Instagram en Facebook. Zodra wij jouw bestelling binnenkrijgen gaan wij voor je aan de slag.