I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

Calvin Klein

Calvin Klein

Ontdek de Calvin Klein collectie bij JHP Fashion - van Iconische Calvin Klein underwear tot trendy tassen

Calvin Klein underwear: een symbool van comfort en stijl

Duik in de sublieme wereld van Calvin Klein ondergoed, waar comfort en stijl hand in hand gaan. Onze collectie biedt een uitgebreid assortiment aan boxershorts, slips en bralettes die voldoen aan de hoogste normen van luxe en kwaliteit. Ervaar de tijdloze aantrekkingskracht van de Calvin Klein ondergoed lijn, perfect voor elke gelegenheid. JHP Fashion bied een erg ruime collectie aan van Calvin Klein ondergoed met onder andere de Low raise trunk die gemaakt is van 100% katoen met een erg mooie uitstraling. Niet alleen bied JHP Fashion mannen ondergoed aan maar ook Calvin klein ondergoed voor dames. Deze collectie bestaat uit mooie slipjes en bralettes die ook als set met elkaar te combineren zijn.


Stap in stijl met Calvin Klein schoenen en jassen

Laat je voeten stralen met de trendy Calvin Klein schoenen collectie bij JHP Fashion. Van eigentijdse sneakers tot tijdloze laarzen en boots. Voor koelere dagen omhul je jezelf in stijl met onze veelzijdige herenjassen collectie en dames jassen collectie, die zowel warmte als flair biedt.


Omhul jezelf in luxe - Calvin Klein truien en swimwear

Dompel jezelf onder in de luxueuze zachtheid van Calvin Klein heren truien of dames truien, vervaardigd met aandacht voor detail en hoogwaardige materialen zoals onder andere katoen of zijde. Voor zonnige dagen biedt onze Calvin Klein swimwear collectie de perfecte mix van comfort en modieuze ontwerpen. Laat je persoonlijke stijl schitteren, zowel op het strand als in de stad.


Draagbare kunst - Calvin Klein tassen voor elke gelegenheid

Maak een statement met onze Calvin Klein tassencollectie, een weerspiegeling van draagbare kunst en functionaliteit. Of je nu op zoek bent naar een rugtas voor dagelijks gebruik of een chique crossbody voor avondjes uit, onze collectie heeft het allemaal. Ontdek de perfecte tas voor elke gelegenheid bij JHP Fashion.


Duik in Calvin Klein's diverse collectie - voor iedereen iets unieks

Bij Calvin Klein gaat het niet alleen om kleding; het is een levensstijl. Onze diverse collectie biedt voor elk wat wils. Kies uit een scala aan stijlen, van casual tot chic, en omarm de veelzijdigheid van Calvin Klein bij JHP Fashion.


Ontdek exclusieve Calvin Klein sales - stijlvol shoppen voor minder

Duik in onze Calvin Klein Sale en ontdek exclusieve deals op jouw favoriete items. Bij JHP Fashion geloven we in stijlvol shoppen voor minder, en onze Sale biedt de perfecte gelegenheid om jouw garderobe te vernieuwen zonder je budget te overschrijden. Van iconische Calvin Klein ondergoed tot trendy schoenen en accessoires - profiteer van onweerstaanbare kortingen en geef je look een upgrade. Maar haast je, want deze aanbiedingen zijn slechts tijdelijk. Mis het niet en ontdek nu de Calvin Klein Sale bij JHP Fashion!


Eenvoudig Calvin Klein bestellen en snelle levering bij JHP Fashion

Bij JHP Fashion geloven we in snelheid, gemak en ultieme klanttevredenheid. Bestel vóór 13:00 u jouw gewenste Calvin Klein item, en wij gaan direct voor je aan de slag. Vanavond staat er al een bezorger voor jouw deur met jouw pakketje. En het wordt nog beter: bij bestellingen van meer dan €40,- is de verzending helemaal gratis!

Betalen bij JHP Fashion is net zo eenvoudig als winkelen. Kies uit verschillende betaal methodes, waaronder iDeal, Paypal of creditcard. Wil je liever Calvin Klein afterpay gebruiken? Ga dan voor Riverty en betaal pas achteraf, nadat je zeker bent van je keuze.

Heb je toch een andere maat nodig of wil je de items retourneren? Geen zorgen! Stuur het pakket gerust terug en geef aan of je het wilt ruilen of je geld terug wilt. Onze ruil- en retourafdeling zal de juiste maat naar je opsturen of het geld binnen 14 dagen na ontvangst terugstorten.