.

I don't do fashion, I AM FASHION

Sweaters

Geen producten gevonden voor deze selectie.

By Risque, nieuw online en in de winkel

Het merk By Risqué, wat in het Frans gewaagd of riskeren betekent, is in 2016 opgericht en geïnspireerd op de Franse taal. Het merk wil accessoires en kleding creëren die een gevoel van luxe met zich meedragen. By Risqué vindt het belangrijk dat de producten comfortabel zitten, maar wel naar alle soorten gelegenheden te dragen zijn. Zij vinden het belangrijk dat je met de kleding van By Risqué opvalt en anders dan de rest bent. De onderscheidende factor is waar het merk waarde aan hecht. Het merk geeft vooral om risico’s nemen, volgens hun kan je alleen magie creëren door risico’s te nemen. By Risqué vindt het belangrijk dat jij niet je stijl verliest tijdens jouw ‘’walk to success’’. This can only be done by “Risque”, aldus het merk zelf.

De kleding van By Risqué

Het merk richt zich op luxe tracksuits, opvallende hoodies en comfortabele T-shirts. De herenkleding van By Risqué is nu voor het eerste seizoen verkrijgbaar bij JHP Fashion. De tracksuits zijn gewilde items onder de heren, maar ook zeker onder de dames. De tracksuits van By Risqué worden als herenkleding naar buiten gebracht, maar zijn als vrouw ook heel goed te dragen. De kleding is erg kleurrijk en opvallend. Daarnaast wordt de kleding ook door veel bekende Nederlanders gedragen, zoals Defano Holwijn, Dave Roelvink, Henkie T, Chivv en natuurlijk Latifah. Risqué betekent risico in het Frans, de taal van de liefde die zij verbinden met de liefde die zij hebben om mensen te zien slagen in het leven. Tegenwoordig zijn de items van dit gave merk niet te missen in het straatbeeld. Vergeet niet onze sale pagina in de gaten te houden! Hier worden elk seizoen geselecteerde items van dit unieke merk aangeboden voor een gereduceerde prijs. Scoor een koopje in de sale en schitter in de kleding van By Risqué. 

Online By Risqué kleding bestellen

Bij JHP Fashion vinden wij het belangrijk dat jij met een goed gevoel onze winkel verlaat. Ook vinden wij het belangrijk dat je met zekerheid bij onze webshop terecht kan voor al jouw kleding. De hele collectie kan gepast worden in onze winkels gevestigd op de Nieuwendijk in Amsterdam. Kom eens gezellig langs en wie weet vind jij de perfecte look! De volledige collectie is zowel in de winkels als online verkrijgbaar. Shop je online? Maak dan gebruik van onze handige filters op onze website die gemaakt zijn om jou te helpen. Zo vind je simpel je gewenste outfits. Ben je op zoek naar een By Risqué tracksuit in maat S? Gebruik dan onze zoekmachine en filters. Naast met zekerheid shoppen is met zekerheid afrekenen ook belangrijk. Betaal daarom met iDeal. Ook kan je betalen met een creditcard. Betaal je liever zodra je je bestelling binnen en gepast hebt? Kies dan voor Afterpay. Achteraf betalen is nog nooit zo makkelijk geweest. Volg ons op Instagram @jhpfashion om op de hoogte te blijven van alle nieuwe acties en collecties. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief die wij per e-mail versturen.