I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

Shop de nieuwste collectie van Black Bananas broeken voor heren bij JHP Fashion. Door het dragen van deze innovatieve designs zorg je ervoor dat je altijd up-to-date bent van de laatste trends! Bij Black Bananas geloven ze in de kracht van deze generatie en dat is ook precies waar het logo voor staat; kracht en leiderschap! Deze collectie voor heren van Black Bananas biedt veelzijdigheid aan ongeacht het seizoen en heeft een ruim aanbod aan broeken in verschillende lengtes en pasvormen. Elk item is voorzien van het welbekende logo en heeft zichtbare kenmerken. Voel je vrij en flexibel in de broeken die bij Black Bananas gemaakt worden van duurzame stoffen. Met een variatie aan vele modellen bestaat er voor ieders type een geschikte broek. Van alledaagse jeans tot aan een joggingbroek, bij Black Bananas hebben ze een uitgebreide selectie met de juiste essentials die ervoor zorgen dat jouw garderobe altijd klaar staat voor actie!

 

De verschillende Black Bananas broeken in onze collectie

De jeans van Black Bananas voor heren zijn en verfrissende afwisseling in de broekencollectie van het merk. Een item wat uit origine bedoeld was als “werkerskledij” heeft zich ontwikkeld tot een ware fashion item. Dit kledingstuk is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld en er zijn inmiddels honderden varianten gekomen uit het origineel model. Ontdek wat dit merk allemaal te bieden heeft en laat je omarmen door de comfortabele fitting van deze jeans.

De jeans collectie kan zorgen voor verschillende looks zoals: destroyed, bedrukt met patches of voor een wat cleanere verschijning ben je bij Black Bananas aan het juiste adres. Elke jeans is bedrukt met het bekende in zilverkleurig logo bovenaan de zakken en bied de ruimte om gebruik te maken van een riem. Maak je outfit verder af met een Black Bananas hoodie of T-shirt voor een alledaags moeiteloze look. De perfecte broek voor elke dag om gemakkelijk te variëren!

De cargo broeken zijn dan weer van een totaal ander kaliber. Gedragen door soldaten in de jaren 30 tot geliefd kledingstuk van menig streetwear fan! Sinds de jaren 90 kreeg dit kledingstuk nieuw leven ingeblazen door artiesten uit de destijdse hip-hop scene en bied tegenwoordig uitkomst tussen stijl en functionaliteit. De cargo broek zorgt dit seizoen weer voor een stoere look met zijn opvallende zakken en bied gemak aan met zijn vele functies. Wissel je Black Bananas tracksuit af met een van onze cargobroeken en breid je collectie uit met dit onmisbare kledingstuk. Stijl de cargo af met een bijpassende hoodie

 

Black Bananas trainingsbroeken

De joggingbroeken en trackpants van Black Bananas zijn onmisbaar in iedere garderobe. Het implementeren van items met sportieve kenmerken in de alledaagse outfit zorgt voor comfort en staat voor de revolutionare street style cultuur van deze generatie. De joggingbroek kan je dragen tijdens het trainen of op de dagen wanneer je voor een nonchalante look wilt gaan. Maak deze outift compleet met een van de bijpassende Black Bananas hoodies en je bent klaar voor de dag of je nou gaat sporten of even lekker een dagje wilt luieren.

 

Korte broeken van Black Bananas voor heren

Shop diverse korte broeken van Black Bananas voor heren bij JHP Fashion en vul alvast je zomer garderobe aan. In deze collectie vind je alles wat je nodig hebt voor een upgrade van je zomeroutfit. Zodra de temperaturen stijgen ben jij vanaf nu voorzien van de meest comfortabele shorts voor heren. De korte broeken en shorts van Black Bananas zijn verkrijgbaar in verschillende modellen zoals een korte spijkerbroek of een kort joggingbroek. Of het nou op de werkvloer is of op je vrije dag, tegenwoordig mag de korte broeken overal gedragen worden en komt deze uit in vele stoffen en lengtes. Stijl deze broek af met een van de vele Black Bananas T-shirt uit onze collectie en je bent summer ready!

 

Trackpants en trainingsbroeken van Black Bananas

Ontdek de uitgebreide collectie van joggingbroeken van Black Bananas voor heren. De perfecte broek om te dragen tijdens je training of juist erna. Tegenwoordig is dit kledingstuk niet meer weg te denken uit het straatbeeld en kan eindeloos gevarieerd worden. Stijl je Black Bananas hoody af met een bijpassende trackpants en je bent klaar voor de dag!  

 

De stoere en veelzijdige broeken van Black Bananas

Naast de 2-piece tracksuits in vele kleuren, heeft Black Bananas genoeg andere modellen voor alle liefhebbers van jeans, korte broeken en trainingsbroeken. Door de duurzaamheid van de materialen die het merk gebruikt in haar collectie voel je de comfort niet alleen in de joggingbroeken maar zelfs in haar jeans en andere broeken. Laat je omarmen door de zachte materialen die gebruikt worden om deze broeken samen te stellen en ga tegelijktijdig stijlvol de deur uit! Blijf op de hoogte van de nieuwste collecties door middel van onze website en zorg dat je op deze manier de trends altijd een stapje voor bent.