I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

Black Bananas

Black Bananas

Ben jij op zoek naar Black Bananas dames kleding? JHP Fashion verkoopt naast de herencollectie ook een ruim assortiment aan Black Bananas dameskleding. Deze hippe trainingspakken, truien en vesten zijn dé musthaves van tegenwoordig. Dit urban kledingmerk is de afgelopen jaren ontzettend populair geworden en beschikt over een dames-, heren- en kindercollectie. Check snel de website en bekijk alle Black Bananas items.


Black Bananas damescollectie bij JHP Fashion

Bij JHP Fashion vind je een ruime damescollectie van het merk Black Bananas. Je kunt bij ons terecht voor onder andere trainingspakken, truienbroeken, en T-shirts! Wat voor kleding je ook zoekt van dit hippe “transformer monkey merk”, wij hebben het in huis. 

De trainingspakken van Black Bananas dames zijn op dit moment een van de hot items van het merk. Het design van deze pakken is stoer en trendy en zeer gewild onder jongeren. De trainingspakken worden van verschillende materialen gemaakt waardoor je zelf kunt kiezen wat jij het lekkerst vindt zitten. De sportkleding sluit mooi aan op het lichaam waardoor het je figuur accentueert. De trainingspakken zijn makkelijk te combineren met andere kledingstukken en maken je look hip en comfortabel. 

Naast de populaire trainingspakken bevat de Black Bananas damescollectie ook ontzettend leuke truien, sweaters en hoodies. Voor een mooie en comfy outfit zit je met deze truien altijd goed. Zowel op een broek als op een rok zijn deze items te combineren. De Black Bananas dames hoodies en sweaters worden vaak oversized gedragen. Bij JHP Fashion hebben wij altijd veel truien en andere producten van dit merk in huis, zo zit er altijd iets voor jou bij. 


Black Bananas dames sale

Scoor bij JHP Fashion je favoriete Black Bananas dames items voor de beste prijzen en mis deze kans niet! Regelmatig hebben wij verschillende producten van dit merk in de sale. Houd de website dus goed in de gaten. Om volledig op de hoogte te zijn van al onze sales schrijf je jezelf eenvoudig in voor onze nieuwsbrief. Wees er op tijd bij want de opruiming gaat altijd hard. Volg ons ook op Instagram, Facebook en TikTok. Zo mis je nooit meer de beste deals.


Black Bananas dameskleding kopen bij JHP Fashion

Voor een snelle levering en goede service ben je bij JHP Fashion aan het juiste adres. Wij doen elke dag ons uiterste best om jouw Black Bananas dames bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis te laten leveren. Met onze same day delivery service kunnen wij zelfs dezelfde avond nog leveren als jij jouw bestelling vóór 13.00u plaatst. 

Veilig online betalen is nog nooit zo belangrijk geweest. Gelukkig kan je bij JHP Fashion jouw bestelling in een veilige betaalomgeving afrekenen door gebruik te maken van iDeal Paypal of creditcard. Als je de items liever eerst wilt ontvangen passen kun je ook gebruik maken van Riverty (AfterPay). Ben je niet tevreden of is er iets mis met jouw bestelling? Stuur je pakketje retour. Zodra wij het ontvangen hebben ontvang je het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen netjes terug.  

Onze pakketjes worden verzonden via de koeriersdiensten: Trunkrs (voor 13.00u besteld, is dezelfde dag nog in huis!) DHL en DPD.