I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

Geen producten gevonden

Bij JHP Fashion vind je de mooiste trainingspakken van Black Bananas. Ons assortiment bestaat uit zowel sportieve als comfortabele pakken in veel verschillende kleuren en maten. Het merk brengt elke nieuwe collectie nieuwe pakken uit met een uniek design en verrassende kleuren. Bekijk op deze pagina ons grote assortiment aan trainingspakken en laat je inspireren.

Haal jouw nieuwe favoriete Black Bananas trainingspak dames nu op JHP Fashion!


Een Black Bananas trainingspak dames is erg comfortabel

Deze trainingspakken voor dames zijn gemaakt van polyester, dit materiaal zorg ervoor dat de trainingspakken erg comfortabel zitten. Een trainingspak dames Black Bananas zit zo lekker dat ze overal terug te zien zijn, zoals op scholen en in winkelcentra. De kleurrijke trainingspakken zijn de mode van het moment en je kunt ze in elke situatie dragen. 

Of je nu thuis zit of op pad bent, de damespakken van dit stoere merk zijn geschikt voor ieder moment. Een Black Bananas dames trainingspak ziet er zo leuk uit dat deze niet te vergelijken is met andere trainingspakken. 

Het unieke design en het comfortabele materiaal maakt de sportkleding van dit merk perfect. Houd jij van comfortabele maar stoere kleding? Dan is een Black Bananas dames pak echt iets voor jou!


Black Bananas trainingspakken voor iedereen

JHP Fashion biedt naast de damescollectie van dit Nederlandse merk ook de heren- en kindercollectie aan. Het merk richt zich op het hele gezin en onderscheidt zich hiermee van andere merken. Het grootste assortiment aan sportkleding van dit stoere merk vind je dan ook bij JHP Fashion. 

De gehele kledinglijn van dit toffe merk is voorzien van het opvallende logo/merknaam en een uniek design. Voor de mooie Black Bananas dames pakken ben je bij JHP Fashion aan het juiste adres. Laat je verrassen op onze website en ontdek welke items het beste bij jou passen.     


Black Bananas trainingspakken voor dames in de sale

Aan het eind van elk seizoen komen ook de Black Bananas trainingspakken voor dames in de sale. Verschillende items uit voorgaande collecties worden bij JHP Fashion voor een mooie prijs aangeboden. Kortingen in onze Black Bananas trainingspak dames sale kunnen oplopen tot wel 50%! Deze kans wil je niet missen! 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat jij als eerste op de hoogte bent van de sale. Maar ook weet je als eerste van onze speciale kortingsacties en nieuwe collecties. Bekijk ook de sale-pagina voor onze Black Bananas pak dames sale en haal jouw favoriete Black Bananas trainingspak dames in huis. Wees er snel bij want deze te gekke en stoere collectie van Black Bananas pakken dames is zeer gewild. 

Volg ons ook op de socials Tiktok, Instagram of Facebook.


Black Bananas trainingspakken kopen bij JHP Fashion

Een Black Bananas pak dames is natuurlijk te koop bij JHP Fashion. Wil je de trainingspakken, hoodies, broeken, petten of accessoires online kopen? Dat doe je snel en eenvoudig bij ons. Bestel je jouw Black Bananas dames pak vandaag vóór 13:00u? Dan heb je hem op werkdagen dezelfde avond nog in huis.

Natuurlijk willen wij ook dat jij je bestelling op een veilige manier kunt betalen. Daarom hebben wij vele verschillende betaalmogelijkheden, zoals iDeal of Paypal (creditcard). Ook kun je bij ons kiezen voor een betaling met AfterPay. Hierbij betaal je pas wanneer je het pakket ontvangen en eventueel gepast hebt.

Klopt er toch iets niet met de bestelling of wil je iets ruilen? Dat kan. Zend het pakket retour, zodra het pakket bij ons is aangekomen en gecheckt ontvang je het aankoopbedrag netjes terug.

Onze pakketten worden verzonden met de volgende koeriersdiensten : Trunkrs (voor 13.00u besteld, zelfde avond geleverd) en DHL.