.

I don't do fashion, I AM FASHION

Black Bananas Sportkleding Dames

Black bananas damesBlack bananas kids merkbannerBlack bananas heren

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Sinds kort verkoopt Black Bananas ook sportkleding voor dames, waaronder trainingspakken. Want zeg nou eerlijk dames, deze kledingstukken zien er toch superleuk uit! Voorheen moesten we deze toffe items stelen uit de kast van ons vriendje of zaten we gewoon te shoppen op de mannenafdeling. Maar dit hoeft nu niet langer! Het verschil in de collectie tegenover die van de heren zijn vooral de kleuren en de fit. Maar de kwaliteit en de comfort blijft hetzelfde! Naast de basiskleuren zoals zwart en grijs, heeft de vrouwencollectie ook een paar leuke nieuwe kleuren die wij bij de heren nog niet eerder hebben gezien. Naast de kleuren is dus de fit ook wat anders. Wij als vrouwen hebben toch een iets ander figuur en die mag er zeker wezen! Dit willen we natuurlijk benadrukken. Hierdoor zit de collectie trainingspakken voor dames net wat strakker en ook wat meer getailleerd. Houd je daar toch niet zo van? Dat is helemaal niet erg want dan kan je gewoon een maatje groter pakken dan dat je normaal bent.

 

Black Bananas trainingspakken voor dames.

Een Black Bananas dames pak is een regelrechte hit. Het voornemen dat bij iedereen op zijn lijstje staat, dat is wel sporten. We moeten er toch aan geloven. We moeten weer wat gezonder in het leven staan en daar hoort sporten in een stijlvol Black Bananas trainingspak voor dames natuurlijk bij. Niet iedereen heeft hier motivatie voor en dat klinkt natuurlijk erg bekend. Motivatie moet je halen door doelen voor jezelf te stellen. Het is dan ook erg fijn als je uiteindelijk jouw doelen behaal. Maar om hier te komen is soms nog wel eens lastig en daarom is een hulpmiddeltje soms wel eens fijn. Dames, wees nou eens eerlijk… iedereen voelt zich toch beter als die een leuke outfit aan heeft? Dit geldt ook voor in de sportschool. Wij hebben hier de perfecte oplossing voor, want wij als JHP Fashion bieden een grote collectie aan van sportkleding en dan vooral van dit merk!

Het Black Bananas damespak komt er in veel verschillende kleuren en pasvormen waardoor er voor ieder wat wils is. Dit is natuurlijk erg handig, want iedereen voelt zich comfortabel in een ander kledingstuk en daar heeft dit merk goed over nagedacht bij het maken van zijn designs. Want naast dat het Black Bananas pak voor dames er leuk uit ziet, zit het ook nog eens heerlijk. Dat kan natuurlijk ook niet anders, want dit merk staat op dit moment bekend als een van de meest comfortabele kledingmerken en dat is te voelen!

 

Black Bananas sportkleding sale voor dames.

Naast dat het pas een nieuw concept is dat het merk ook voor vrouwen verkoopt, wilt iedereen het hebben! Dit begrijpen wij heel goed. Maar soms wil je wel meerdere stuks van een bepaalt kledingstuk hebben en dan wacht je soms graag op de uitverkoop. Indien er kledingstukken overblijven komen deze aan het eind van het seizoen natuurlijk met korting op onze webshop te staan. Dit wil je niet missen, want je wordt er heel gierig van. Schrijf je dus vooral in op onze nieuwbrief om deze acties niet te missen en volg ons op alle Social Media kanalen op up-to-date te blijven. Misschien zie je binnenkort dan wel een berichtje verschijnen met de titel: “Black Bananas trainingspak sale dames”.

 

Online sportkleding van Black Bananas voor dames bestellen of passen.

Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken om Black Bananas dameskleding te shoppen bieden wij tal van verschillende tools aan. Je kan namelijk bij ons langskomen in de winkels in Amsterdam of in Amstelveen om gratis advies te krijgen. Ook kun je altijd een berichtje sturen naar onze Social Media kanalen. Daarnaast bieden wij op de site ook verschillende items aan. Je kan er namelijk voor kiezen met welk verzendbedrijf jij jouw pakketje wilt laten versturen, met Trunkrs of met DHL. Ook kun je ervoor kiezen op welke manier jij graag zou willen betalen, naast de standaard opties hebben wij namelijk nog veel meer keuzes. Je kan ervoor kiezen om te betalen met AfterPay, hierdoor betaal jij de rekening pas nadat jij een bestelling hebt geplaatst. Ook bieden wij de optie van In3 aan, hiermee betaal jij jouw pakketje in drie termijnen met 0% rente als jij een bestelling plaatst van minimaal 100 euro. Niets houdt jou meer tegen toch?