I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

Black Bananas Kids

Black Bananas Kids
Black Kids Bananas

Truien en Vesten

Shop nu

Naast onze grote collectie herenkleding hebben wij ook een uitgebreide Black Bananas Kids collectie. Doordat dit merk snel gegroeid is en niet meer weg te denken is uit het straatbeeld vond oprichter Wesley dat ze niet achter konden blijven en heeft hij besloten een kindercollectie toe te voegen. Dit is de perfecte optie om jouw kind, net als jijzelf, trendy te kleden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een trainingspak of jas matchend met jouw ‘mini-me’. Wij hebben alle artikelen in verschillende kleuren, hierdoor is alles goed te combineren en heb jij gegarandeerd een stijlvolle outfit. Dus, wil jij dat jouw kind de best geklede van de klas is? Koop Black Bananas voor uw kind bij JHP Fashion in de webshop of bezoek onze winkel in Amstelveen. Onze stylisten staan voor je klaar en helpen jou en je kind graag verder opzoek naar jullie matchende outfit! 

 

Black Bananas trainingspakken voor jou en je kind

Kun je het je al voorstellen? Je loopt met je kind hand in hand door de stad, in dezelfde set? Dat is natuurlijk super vet. De Black Bananas kids trainingspakken zijn trouwens ook superleuk te combineren met een van de Black Bananas accessoires, zoals bijvoorbeeld de Trucker Caps. Deze zullen je look helemaal afmaken. Voor je kind hebben wij ook nog eens een toevoeging op de trainingspakken voor de wat koudere dagen, dit zijn de Black Bananas Kids jassen. Dit zijn sportief ogende winterjassen welke te dragen zijn op een trainingspak uit de collectie, maar natuurlijk ook superleuk staat op een jeans. 

 

Stel je complete Black Bananas Kinder-outfit samen

Met de kinderkleding van Black Bananas stel je gemakkelijk een complete outfit samen. Alle Black Bananas Kids Anorak Hoodies kunnen gecombineerd worden met een zwarte Anorak jogger. Wij hebben alle artikelen in verschillende kleuren, zo kun je alles gemakkelijk combineren en loopt jouw kind er altijd zo hip mogelijk bij. Doordat de collectie zo stijlvol is, is deze eenvoudig te combineren met andere merken. Denk bijvoorbeeld aan de Black Bananas Kids Hoodie, deze truien zijn gemakkelijk te combineren met een jeans en een stel leuke schoenen. 

 

Een collectie die snel wisselt

Oprichter van Black Bananas Wesley houdt van afwisseling. Dit betekend dat hij ervoor zorgt dat er bijna iedere maand een nieuwe drops van zijn merk binnen komt bij ons. Dat houdt in dat er dus altijd wel een nieuwe collectie voor je klaar staat, maar helaas ook dat je snel een nieuw item mis kunt lopen. 

 

Black Bananas Kids hoodies & truien

Er was nog nooit zoveel vraag naar truien van Black Bananas voor kinderen. Ook de vraag naar hoodies is enorm toegenomen. Dit maakt voor ons geen verschil want nog steeds doen wij als JHP Fashion ons best om alles zo snel mogelijk bij jou thuis te krijgen. Bekijk onze afdeling voor hoodies, truien en vesten van Black Bananas en laat je verassen door de diversiteit in ontwerp en kleur. 

 

Black Bananas kids Sale

Natuurlijk beschikken wij ook over een grote Black Bananas Kids sale-afdeling waar je al onze afgeprijsde items kunt vinden. In onze outlet vind je vooral items van vorige collecties.

Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief hoef je zelfs nooit meer iets te missen en word je als eerste op de hoogte gesteld van de nieuwe producten of sales.

Vind je het niks om altijd maar die nieuwsbrieven in je mailbox te ontvangen, en wil je het zelf in de hand hebben? Volg ons dan op Instagram of Facebook. Hier delen wij ook de nieuwste producten.

 

Over het merk Black Bananas

Oprichter Wesley heeft een mooie slogan “IT WAS ALL A DREAM”. Wesley is zoals de meeste ontwerpers klein begonnen. Zijn verhaal kan eigenlijk iedereen overkomen. Hij ontwierp een T-shirt voor een vriend van hem, deze vriend droeg het shirt tijdens een avond uit. Natuurlijk kreeg hij van alle kanten complimenten en vragen waar het shirt vandaan kwam. Dit was voor Wesley het teken dat hij iets unieks had gemaakt en hiermee verder moest gaan. Hij zette de ontwikkelingen en het ontwerpen van kleding voort en zo ontstond het merk. De kleding van het merk beschikt bijna altijd over de Transformer Monkey en heeft een vet design. Wij hebben alle items van de Black Bananas Kids collectie in verschillende kleuren zodat er voor iedereen iets bij zit. De gehele collectie is te vinden in onze winkel aan de Rembrandtweg 61 in Amstelveen maar ook op www.jhpfashion.nl.

 

De collectie online bestellen

Voor een snelle levering en goede service ben je bij JHP Fashion aan het juiste adres. Wij doen alles wat we kunnen zodat jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis komt. We kunnen zelfs de zelfde avond leveren, wanneer jij jouw bestelling vóór 13.00u plaatst.

Jij wilt je kleding natuurlijk ook in een zo veilig mogelijke betaalomgeving afrekenen. Dat willen wij ook. Daarom betaal je bij JHP Fashion veilig met iDeal of creditcard. Ook kun je bij ons kiezen voor een betaling met Riverty (AfterPay), hierbij betaal je pas wanneer je het pakket ontvangen en eventueel gepast hebt.

Klopt er toch iets niet met jouw bestelling of wil je iets ruilen? Dat kan. Zend het pakket retour. Zodra het pakket bij ons is aangekomen en gecheckt ontvang je het aankoopbedrag netjes terug.

Onze pakketten worden verzonden met de volgende koeriersdiensten: Trunkrs (vóór 13.00u besteld, zelfde avond geleverd) DHL en DPD.