I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

Black Bananas Kids

Jongens
Black Bananas Kids
Black Bananas Kids

Broeken

Shop now

Bij JHP Fashion hebben wij niet alleen een grote collectie heren- en dameskleding van Black Bananas, maar ook een ruime kids collectie voor boys. Dit is de perfecte kans om je mini-me net zo trendy te kleden als jijzelf. Hoe leuk is dat?! Wij hebben een ruim aanbod aan shirts, broeken en swimwear in verschillende kleuren en maten. Zo is er een Black Bananas Kids item voor elk kind, en loopt jouw kleine jongen er altijd goed bij.

 

Het merk Black Bananas Kids

Het Nederlandse merk Black Bananas werd in 2011 opgericht door Wesley Balnikker, en is eigenlijk bij toeval ontstaan. Hij ontwierp een T-shirt voor een vriend van hem, en merkte dat mensen massaal geïnteresseerd waren. Hij kon dus eigenlijk niet anders dan hier verder in gaan. Bij de Black Bananas collecties is de relaxte sfeer van de Caribische eilanden altijd een van de grootste inspiratiebronnen geweest. Daarbij komt nog dat het merk ook high-end fashion en streetwear moeiteloos combineert. Kortom een gouden combinatie.

Vandaar dat Black Bananas de afgelopen jaren in sneltreinvaart gegroeid is, en een van de meest toonaangevende streetstyle merken in ons land is geworden. De volgende logische stap was volgens oprichter Wesley een Black Bananas Kids lijn. Deze lijn heeft de leukste items voor zowel jongens als meisjes. Scoor dus snel de nieuwste kids kleding online bij JHP Fashion.

 

Black Bananas kids voor jongens

Bij JHP Fashion vind je nu de nieuwste collectie Black Bananas Kids voor boys. Zo ben je er zeker van dat je kind er altijd stijlvol uitziet. Wij hebben een zeer ruim aanbod, maar de Black Bananas trainingspakken voor kinderen zijn altijd onze bestsellers. De kwalitatieve en comfortabele joggers en hoodies zijn verkrijgbaar in vele kleuren, waardoor je gemakkelijk een outfit samenstelt. Maar niet alleen de tracksuits zijn er in vele opties. Ook de hippe T-shirts, petten en swimshorts zijn zeker de moeite waard. Neem snel een kijkje bij onze Black Bananas Kids collectie online of kom langs in een van onze winkels.

 

Black Bananas Kids Boys in de sale

Net als de volwassenen collectie hebben wij bij JHP Fashion ook regelmatig Black Bananas Kids collecties voor jongens in de sale. Hierbij gaat het vooral om items van de vorige collectie. Neem snel een kijkje bij onze Black Bananas Kids sale-afdeling, en scoor een nieuwe outfit voor je kind. Je kunt je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. Hiermee houden wij je op de hoogte van de laatste deals en nieuwste collecties. Volg ons daarnaast ook op Instagram en Facebook, en je mist geen enkele aanbieding meer.

 

De jongens collectie van Black Bananas Kids online bestellen

Voor een snelle levering en goede service ben je bij JHP Fashion altijd terecht. Wij doen er alles aan zodat jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis geleverd wordt. We kunnen zelfs de zelfde avond leveren, wanneer jij jouw bestelling vóór 13.00u plaatst.

Jij wilt je kleding natuurlijk ook in een zo veilig mogelijke betaalomgeving afrekenen. Daarom betaal je bij JHP Fashion veilig met iDeal, Paypal of creditcard. Ook kun je bij ons kiezen voor een betaling met Riverty (AfterPay), hierbij betaal je pas wanneer je het pakket ontvangen en gepast hebt. Klopt er toch iets niet met je bestelling of wil je iets ruilen? Geen probleem! Stuur het pakket terug, en zodra het pakket bij ons aangekomen en gecheckt is ontvang je het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen netjes terug.

Onze pakketten worden verzonden met de volgende koeriersdiensten: Trunkrs (vóór 13.00u besteld, zelfde avond geleverd) en DHL.