I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

Antik Batik

Antik Batik

Antik Batik is een Frans kledingmerk dat in 1992 is opgericht door Gabriella Cortese. Al sinds het begin wordt ze sterk geïnspireerd door de bohemian-chique stijl, en dit is nog steeds in haar collecties terug te zien. Evenals artistieke invloeden uit verschillende delen van de wereld, zoals Bali en Ibiza. Er wordt veel gewerkt met natuurlijke materialen in combinatie met borduurwerk en verschillende patronen. Hiermee wil Antik Batik de elegantie van de vrouw als wereldreiziger uitstralen met de mooie items die dit merk te bieden heeft.

Bij JHP Fashion hebben wij de nieuwste collectie van Antik Batik. De collectie is erg divers met vele verschillende kleuren en prints, zodat er voor iedere vrouw een mooie blouse, jurk of short bij zit.

 

Over het merk Antik Batik

Het merk Antik Batik is ontstaan door de verschillende culturen die oprichtster Gabriella tijdens haar reizen voorbij zag komen. Vooral het vakmanschap dat ze ontdekte inspireerde haar om een modemerk op te richten. In een wereld waar mode veelal met machines wordt gemaakt, wilde zij met haar merk het verschil maken door elk stuk met de hand te laten maken. Ook is duurzaamheid erg belangrijk bij Antik Batik, en wordt alles geproduceerd met aandacht voor mens en milieu.

Bij JHP Fashion hebben wij altijd de nieuwste collectie van Antik Batik beschikbaar. Doordat alles dus met de hand gemaakt wordt, is elk item uniek. Geen enkele jurk of blouse zal precies dezelfde print hebben. Zo loop je er dus altijd stijlvol en origineel bij.

 

Antik Batik jurken en blouses

De Antik Batik collectie kun je eindeloos blijven combineren. Stijl een Olga Blouse met een van de vrolijke shorts of maak een statement met een van de luxe jurken. Maak je look helemaal af met de Santorini Bag. Met de avontuurlijke, authentieke en persoonlijke designs van Antik Batik waan je je gelijk in tropische oorden. Bij JHP Fashion verkopen wij altijd vele items uit de nieuwste collectie, waardoor je nooit mis hoeft te grijpen.

 

Antik Batik sale

Bij JHP Fashion vind je regelmatig kleding van Antik Batik in de sale. Profiteer van de mooiste items met leuke kortingen. Met ons grote aanbod aan kleding van dit merk ben je bij JHP Fashion altijd aan het goede adres. Wil je op de hoogte blijven van de laatste deals en de actuele sale op kleding van dit merk? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief.

Liever zelf de nieuwste deals in de gaten houden? Volg ons ook op Instagram of op Facebook. Zo ben je er altijd als eerste bij en scoor je de hipste Antik Batik kleding voor mooie prijzen.

 

De collectie online bestellen

JHP Fashion staat voor kwaliteit en goede service. Wij doen er alles aan om te zorgen dat jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis bezorgt wordt. Plaats jij jouw bestelling vóór 13:00uur? Dan ontvang je jouw JHP Fashion pakketje nog de zelfde avond. En bestel je voor meer dan €40,-, dan is de verzending gratis. Zo kun je snel genieten van jouw nieuwe items.

Je wilt je kleding natuurlijk op een zo veilig mogelijke manier betalen. Dat willen wij ook. Daarom betaal je bij JHP Fashion veilig met iDeal of Paypal (creditcard). Ook kun je bij ons kiezen voor een betaling met Riverty (AfterPay).  Hierbij betaal je pas wanneer je het pakket ontvangen en eventueel gepast hebt. Klopt er toch iets niet met de bestelling of wil je iets ruilen? Dat kan. Zend het pakket retour, zodra het pakket bij ons is aangekomen en gecheckt ontvang je het aankoopbedrag netjes terug.

Onze pakketten worden verzonden met de volgende koeriersdiensten: Trunkrs (voor 13.00uur besteld, zelfde avond geleverd) DHL en DPD.