I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

Airforce

Heren
Airforce

Bij JHP Fashion bieden wij al jaren een ruim assortiment Airforce kleding aan. Het merk van Hollandse bodem is al lange tijd erg bekend, en ondertussen niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Vandaar dat wij erg trots zijn dat wij een grote collectie aan o.a. zomer- en winterjassen, sweaters en accessoires van Airforce voor jullie kunnen aanbieden.

De Airforce herencollectie

Bij JHP Fashion hebben wij een grote collectie aan Airforce herenkleding. Natuurlijk hebben wij de bekende Airforce winterjassen, maar ook zomerjassen en T-shirts zitten altijd in ons assortiment. De herenkleding van het merk is geschikt voor ieder moment. Want naast dat de kleding altijd meegaat met de laatste trends, zijn alle items ook erg comfortabel en lekker warm. Door de vele kleuren en pasvormen kan je alle Airforce items met elkaar matchen, en zit er voor iedereen iets moois bij.

 

Over Airforce

Het Nederlandse merk Airforce staat al meer dan 20 jaar bekend om zijn jassen van hoge kwaliteit. De jassen die herkenbaar zijn aan de mooie materialen, goede pasvormen en tijdloze modellen zijn voor velen een echte musthave in hun garderobe. Het merk heeft collecties voor mannen, vrouwen en kinderen. Dus de hele familie kan een Airforce item bemachtigen.

En dat is juist ook belangrijk voor de Airforce familie. Want als merk dat in 1998 is opgericht als hecht familiebedrijf, weten zij als geen ander hoe je het warme familiegevoel uitstraalt. Vandaar dat het merk met zijn winterjassen van hoge kwaliteit dat gevoel aan iedereen probeert over te brengen. Want zoals Airforce dat zelf zo mooi zegt, “dat extra beetje warmte, dat verdienen we allemaal.”

 

Airforce sale voor heren bij JHP Fashion

Ook bij JHP Fashion hebben wij regelmatig mooie aanbiedingen op Airforce herenkleding. Neem dus regelmatig een kijkje op onze sale-afdeling om te zien of je jouw favoriete item voor een leuke prijs kunt bemachtigen. Of meld je aan voor onze nieuwsbrief, zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van onze nieuwste collecties en beste deals.

Ga je liever zelf op zoek naar de laatste aanbiedingen? Volg ons dan op Tik Tok, Facebook of Instagram. Ook hier posten wij dagelijks de nieuwste collecties en aanbiedingen van o.a. Airforce.

 

Airforce jassen en andere kleding online bestellen

Voor een snelle levering en goede service ben je bij JHP Fashion op het juiste adres. Wij doen ons uiterste best om jouw Airforce bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis te leveren. Met onze same day delivery service kunnen wij zelfs dezelfde avond nog leveren wanneer jij jouw bestelling vóór 13.00u plaatst.

Ook veilig online betalen vinden wij bij JHP Fashion erg belangrijk. Daarom kun je jouw Airforce kleding in een veilige betaalomgeving afrekenen door gebruik te maken van iDeal of Paypal. Als je de items liever eerst wilt passen kun je ook gebruik maken van Riverty (AfterPay) of toch liever betalen in 3 Termijnen, kies dan voor in3.

Ben je niet tevreden of is er iets mis met jouw bestelling? Stuur dan jouw pakketje gewoon retour en dan krijg jij je aankoopbedrag binnen 14 werkdagen weer terug.

Onze pakketjes worden verzonden via de koeriersdiensten: Trunkrs (voor 13.00u besteld, is dezelfde dag nog in huis!) en DHL.