I don't do fashion, I AM FASHION
Bezoek onze fysieke winkels

Airforce

Dames
Airforce Dames

Airforce is al jaren hét merk voor de perfecte jas. Maar ook de andere items van het merk zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Bij JHP Fashion hebben wij een groot assortiment aan de nieuwste Airforce damesjassen, -truien, -T-shirts en meer. Bestel je jouw nieuwe outfit vandaag vóór 13:00u? Dan kun je vanavond al genieten van je nieuwe items!

 

Het merk Airforce

Het Nederlandse merk Airforce werd in 1998 opgericht als familiebedrijf, en staat dus al meer dan 20 jaar bekend om zijn jassen van hoge kwaliteit. De jassen hebben bij veel mensen een permanente plek in hun wintergarderobe. En geef ze eens ongelijk. De jassen worden namelijk gemaakt van hoge kwaliteit stoffen en materialen, hebben een mooie pasvorm en tijdloze modellen. En bovenal zijn ze heerlijk warm.

En die warmte is voor Airforce juist erg belangrijk. Als familiebedrijf willen ze graag de warmte van een hechte familie overbrengen op de klant, en dit doen ze dus doormiddel van hun warme jassen. Want zoals het merk dat zelf zo mooi zegt, “dat extra beetje warmte verdienen we allemaal.”

 

Onze Airforce damescollectie

Bij JHP Fashion bieden wij een grote collectie aan Airforce dameskleding. Natuurlijk hebben wij de bekende winterjassen in ons assortiment, zoals de bekende Airforce 4 pocket parka voor dames. Maar ook zomerjassen, hoodies en T-shirts zijn bij ons te verkrijgen. Zo creëer je in een handomdraai een complete Airforce look. Ook ben je er met dit merk altijd verzekerd van dat de kleding lekker zit, want het bieden van comfort en kwaliteit staat hier altijd centraal. De kleding van Airforce is daarom bestemd voor elke gelegenheid.

Daarnaast hebben wij bij JHP Fashion niet alleen Airforce kleding voor dames, maar ook voor heren en kinderen. Het merk voorziet daarmee iedereen met gemak van een nieuwe outfit. Zo loopt de hele familie er stijlvol bij.

 

Airforce dames sale bij JHP Fashion

Wil jij graag Airforce kleding aanschaffen met mooie kortingen? Dan ben je bij JHP Fashion aan het goede adres. Bij ons vind je regelmatig de mooiste items in

de sale. Neem snel een kijkje op onze sale-afdeling, en wie weet scoor jij jouw perfecte Airforce jas.

Schrijf je ook snel in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties en de beste deals.

Kijk je vaak rond op social media? Volg ons ook op Tik Tok, Facebook of Instagram. Ook hier posten wij dagelijks de nieuwste aanbiedingen, collecties en leuke winacties!

 

De Airforce dames collectie online bestellen

Voor een snelle levering en goede service ben je bij JHP Fashion op het juiste adres. Wij doen ons uiterste best om jouw Airforce bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis te leveren. Met onze same day delivery service kunnen wij zelfs dezelfde avond nog leveren wanneer jij jouw bestelling vóór 13.00u plaatst.

Ook veilig online betalen vinden wij bij JHP Fashion erg belangrijk. Daarom kun je jouw Airforce kleding in een veilige betaalomgeving afrekenen door gebruik te maken van iDeal of Paypal. Als je de items liever eerst wilt passen kun je ook gebruik maken van Riverty (AfterPay) of toch liever betalen in 3 Termijnen, kies dan voor in3.

Ben je niet tevreden of is er iets mis met jouw bestelling? Stuur dan jouw pakketje gewoon retour en dan krijg jij je aankoopbedrag binnen 14 werkdagen weer terug.

Onze pakketjes worden verzonden via de koeriersdiensten: Trunkrs (voor 13.00u besteld, is dezelfde dag nog in huis!) en DHL.